کد خبر 238902
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۶

کشته و زخمی شدن 132 نفر در انفجارهای مختلف بغداد و بازداشت 12 فرد تحت تعقیب در استان های دیاله، صلاح الدین و نینوا از جمله خبرهای امنیتی عراق به شمار می رود.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، منابع پلیس عراق اعلام کردند که مناطق مختلف بغداد شب گذشته هدف 12 انفجار قرار گرفت. این انفجارها به وسیله 12 دستگاه خودرو بمبگذاری شده رخ داد.

یکی از این انفجارها در منطقه الکراده در مرکز بغداد رخ داد که منجر به شهادت 5 نفر و زخمی شدن 16 نفر شد. 4 دستگاه خودرو بمبگذاری شده نیز در مناطق زعفرانیه، الدوره و عرصات الهندیه منفجر شد که 11 کشته و 33 زخمی بر جا گذاشت.

در منطقه حسینیه در شمال بغداد نیز 3 دستگاه خودرو بمبگذاری شده به طور همزمان منفجر شد که سبب کشته شدن 11 نفر و زخمی شدن 16 نفر شد. همچنین در 2 حادثه جداگانه در بغداد، افراد مسلح 3 غیر نظامی را کشتند.

در مجموع انفجارهای شب گذشته در بغداد 46 نفر کشته و 86 نفر زخمی شدند که برخی رسانه های عراق همچون سومریه نیوز شمار زخمی ها را 95 نفر اعلام کرده اند.

خبر دیگر اینکه نیروهای امنیتی عراق در استان های دیاله، صلاح الدین و نینوا 12 فرد تحت تعقیب را به اتهام ارتکاب اقدامات تروریستی بازداشت کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس