هافبک سپاهان گفت که اگر در دیدار پنج‌شنبه شب به استقلال گل بزند خوشحالی نمی‌کند. او از درگیری‌هایش با فتح‌الله‌زاده پرده برداشت و البته تاکید کرد که برایش سخت است مقابل تیم سابقش قرار بگیرد.

به گزارش مشرق، مجتبی جباری که 9 سال در استقلال بازی کرد پنج‌شنبه شب هفته جاری و در هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر باید مقابل تیم سابقش قرار بگیرد. او در شرایطی از جمع آبی‌پوشان جدا شد که با علی فتح‌الله‌زاده اختلاف‌های شدیدی پیدا کرد و همین موضوع در نهایت منجر به جدایی‌اش شد.

جباری تقابل با استقلال را یک اتفاق سخت توصیف و تاکید می‌کند که هیچ وقت فکر نمی‌کرد مقابل استقلال قرار بگیرد. او در خصوص رویارویی با تیم سابقش، اتفاقاتی که منجر به جدایی‌اش از استقلال شد و مسائل مختلف دیگر به سوالات تسنیم پاسخ داد..

به نظر می‌رسد تقابل با استقلال آن هم در حالی که 9 سال برای این تیم بازی کردی، برایت سخت باشد. اینطور نیست؟

صددرصد همین‌طور است. شاید سخت‌تر از آن چیزی باشد که دیگران فکر می‌کنند. من 9 سال در استقلال بازی کردم و در شادی و غم هواداران سهیم بودم. در این 9 سال روزهای خوبی را در استقلال پشت سر گذاشتم و فکر می‌کنم فقط یک سال بود که نتایج خوبی نگرفتیم و در بقیه سال‌ها عملکرد موفقیت‌آمیزی داشتیم. از همان سال اول مورد حمایت هواداران قرار گرفتم و آنها چه در داخل استادیوم و چه در جاهای دیگر مرا مورد لطف خود قرار دادند. هیچ وقت فکر نمی‌کردم روزی مقابل استقلال بازی کنم.

در بازی پنجشنبه شب چه انتظاری از هواداران استقلال داری؟

مسلما خیلی‌ها تلاش می‌کنند افکار عمومی را در مورد من تغییر داده و بگویند جدایی‌ام به خاطر پول بوده است. این در حالی است که من بابت سال گذشته پول قابل توجهی از استقلال طلب دارم و اگر قرار بود درصدی از پول فصل جدید را هم می‌گرفتم، مشکل خاصی از لحاظ مسائل مالی نداشتم.

تنها چیزی که باعث جدایی‌ام از استقلال شد برخورد مدیریت باشگاه و یکسری مشکلات بود که از گذشته وجود داشت. صحبت‌های درستی انجام دادم ولی بعضی‌ها سعی کردند از این موقعیت سوءاستفاده کنند و مرا مقابل هواداران قرار بدهند. مطمئنا هواداران دوست داشتند من بمانم در ضمن بازی کردن در استقلال برای من افتخار بزرگی بود ولی اتفاقات دیگری افتاد.

تصور می‌کنی هواداران استقلال در مورد حرف‌هایی که در این چند هفته زدی چه فکری می‌کنند؟

خیلی‌ها در این سال‌ها همیشه از من انتظار داشتند که مقابل بی‌عدالتی و اتفاقات بد فوتبال واکنش نشان دهم و جلوی بی‌احترامی‌ها ایستادگی کنم. من حرف‌هایم را زدم و مطمئنا مسائلی وجود داشت که از گذشته بعضی‌ها را اذیت می‌کرد. هیچ وقت نمی‌توانستم سکوت کنم و بعضی‌ها در استقلال این را برای خودشان یک معضل بزرگ می‌دانستند.

هواداران استقلال فهیم هستند و می‌توانند همه چیز را کالبدشکافی کنند. دوست دارم آنها تحت تاثیر برخی افراد قرار نگیرند. شاید در بازی این هفته با استقلال برخی اتفاقات به صورت خود جوش رخ دهد، شبیه به اتفاقی که برخی از هواداران استقلال به وزارت ورزش رفتند تا از مدیریت باشگاه حمایت کنند. من در این سال‌ها با قدرت و نهایت تلاش برای استقلال بازی کردم و حرف‌هایی که زدم نیز درست بود.

هنوز هم می‌گویی به خاطر آن بیانیه از استقلال رفتی؟

باشگاه بعد از این که من 9 سال در استقلال بازی کردم اعلام کرد مرا نمی‌خواهد. این جدایی حتی می‌توانست فصل گذشته رخ بدهد ولی من به خاطر هواداران صبر کردم و بعضی چیزها را در نظر نگرفتم. بعد از آن هم که آن درگیری‌ها در دفتر فتح‌الله‌زاده به وجود آمد و دوست نداشتم زیاد در موردش صحبت کنم. باشگاه بیانیه داد که مرا نمی‌خواهد و من هم دیگر نمی‌توانستم مقابل بی‌احترامی‌ها صبر کنم. دو، سه هفته صبر کردم و حتی تیم به اردوی خارج از کشور رفت اما اتفاق خاصی نیفتاد و در نهایت من به سپاهان رفتم و حالا در خدمت این تیم هستم.

مسئولان باشگاه استقلال از جمله فتح‌الله‌زاده و مسئول حقوقی این باشگاه اعلام کرده‌اند تو را به دادگاه می‌کشند...

وقتی قرار است کاری انجام شود دیگر نیاز به این همه جار و جنجال رسانه‌ای نیست. در ضمن دلیلی ندارد که من هر روز حرف بزنم و خیلی چیزها را تکرار کنم. خیلی‌ها می‌توانند حرف‌ها و برخوردهای من و فتح‌الله‌زاده را کنار هم بگذارند و به واقعیت‌ها پی ببرند. حرف‌های من که در گذشته زدم در رسانه‌ها موجود است و اگر هم قصد شکایت دارند این کار را انجام دهند. من حرف‌های دیگری هم دارم که بزنم و هیچ وقت صحبت‌هایم برخلاف واقعیت نیست. من مشکلی با این قضیه ندارم.

قبل از بازی به سمت امیر قلعه‌نویی خواهی رفت؟

صددرصد این کار را انجام خواهم داد. او برای من زحمت کشیده است. حتی فصل گذشته هم قلعه‌نویی باعث شد که من در استقلال بمانم. زمانی که مصدوم بودم تقاضا کردم قراردادم با استقلال تمدید شود و پایم را جراحی  کردم ولی قراردادی امضا نشد. مدیرعامل استقلال به من گفت که برای تمدید قرارداد بحثی در مورد مسائل مالی صورت نگرفته و من هم گفتم اتفاقا در فوتبال ایران برای قرارداد بستن ابتدا مسائل مالی را در نظر می‌گیرند و در موردش صحبت می‌کنند.

به او گفتم اگر در مورد مسائل مالی صحبت نکردیم پس در مورد چه چیزی حرف زدیم؟حتی ممکن بود مصدومیت شدیدی برای من رخ دهد ولی فتح‌الله‌زاده در مورد تمدید قرارداد زیر حرفش زد. من گفتم برای شما متاسفم که به عنوان مدیرعامل استقلال دروغ می‌گویید و فتح‌الله‌زاده مرا هل داد. من گفتم دستت را به من نزن و بعد از آن بود که فتح‌الله‌زاده به پدر من توهین کرد و من هم با مشت به صورت او زدم. اگر امیری معاون باشگاه میانجیگری نمی‌کرد شاید اتفاق بدتری می افتاد. بعد از این اتفاق‌ها، حرکات و حرف‌های او آنقدر بد بود که حاضر نشد در موردش صحبت کند.

حالا که در مورد این اتفاق صحبت می‌کنی، خیلی عجیب است که آن سال در استقلال ماندی...

گفتم که قلعه‌نویی خیلی تلاش کرد که بمانم و باز هم تکرار می‌کنم یکسری اتفاقات در این چند سال رخ داد که در نهایت دیگر امکان نداشت در استقلال بمانم. حتی معتقدم در این دو، سه هفته دیدگاه خیلی از رسانه‌ها در مورد حرف‌های من مثبت بود. وقتی باشگاه استقلال بیانیه داد که مرا نمی‌خواهد دیگر هیچ راهی وجود نداشت و این در حالی بود که من باز هم صبر کردم. در نهایت تصمیم به جدایی گرفتم و دوست نداشتم استقلال وارد حاشیه شود چون این تیم نیاز به محیطی آرام دارد.

شما می‌بینید که مدیرعامل باشگاه چگونه مصاحبه می‌کند؛ یک روز می‌گوید یک خسرو حیدری دیگر از جیبش درمی‌آورد،  روز دیگر می‌گوید که یک بازیکن را از لپ لپ درمی‌آورد و روز دیگر از نجات کوهنوردان در پاکستان صحبت می‌کند. من از ته قلبم ناراحتم که باشگاه بزرگی مثل استقلال باید چنین مدیری داشته باشد. در آن جلسه‌ای که درگیری به وجود آمد حق او بیشتر از اینها بود. در سپاهان اما رفتارها طور دیگری است و اینجا به بازیکنان احترام می‌گذارند و گوش شنوایی وجود دارد که حرف‌ها را می‌شنود.

در سپاهان همیشه افراد در دسترس هستند و حتی به بازیکنان جدید هم احترام گذاشته می‌شود. من روزهای تلخ و شیرینی در استقلال داشتم که می‌توان به قهرمانی در جام حذفی اشاره کرد و البته فوت پدرم در همان روز. آن زمان بسیاری از هواداران به من لطف داشتند و خیلی دوست داشتم به خاطر آنها در استقلال بمانم. گاهی اوقات اتفاقاتی می‌افتد که به غرور آدم برمی‌خورد ولی من دیگر خیلی اذیت شدم و خیلی چیزها را نمی‌توانستم قبول کنم.

اگر به استقلال گل بزنی خوشحالی می‌کنی؟

خیر، نمی‌توانم این کار را انجام دهم. من بازیکن سپاهان هستم و باید بهترین بازی‌ام را انجام دهم ولی هیچ وقت فکرش را نمی‌کنم که مقابل استقلال خوشحالی کنم. بازی مقابل این تیم برای من بسیار آزاردهنده است و فکر می‌کنم خیلی‌ها حقیقت را می‌دانند.

مثل اینکه گفته بودی جواب استقلالی‌ها را در زمین می دهی؟

من اصلا با هیچ روزنامه ای مصاحبه نکردم و از قول من دروغ نوشته اند.

فکر می‌کنی بازی زیبایی از آب در بیاید؟

من بازی استقلال را ندیدم ولی در مورد خودمان باید بگویم شروع خوبی در لیگ داشتیم. استقلال و سپاهان سال گذشته قهرمان لیگ و جام حذفی شدند و  مطمئنا خیلی‌ها دوست دارند بازی با کیفیتی را ببینند.

 با توجه به میزبانی استقلال آیا شانس برد هر دو تیم برابر است یا نظر دیگری داری؟

میزبانی استقلال یک امتیاز مثبت است چون تماشاگران این تیم به خوبی از آنها حمایت می‌کنند. کار سپاهان سخت است ولی تیم ما به اندازه کافی بازیکن باتجربه دارد که دچار مشکل نشود.

فکر می‌کنی استقلال در آسیا به موفقیت برسد؟

واقعا زحمات زیادی کشیده شده تا استقلال به اینجا برسد. اگر در سال‌های گذشته مدیریت بهتری وجود داشت مطمئنا استقلال می‌توانست هر سال در لیگ قهرمانان آسیا به مراحل پایانی برسد. دوست داشتم در آسیا به استقلال کمک می‌کردم و با این تیم قهرمان می‌شدم و آرزو می‌کنم استقلال امسال قهرمان آسیا شود چون دوست دارم خوشحالی هواداران این تیم را ببینم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 43
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • آبی عشقه ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    مطمنا با رفتن تو استقلال به آرامش می رسد در ضمن اینو بدون که حاجی سابقش تو مدیریت حرف نداره پنج شنبه استادیوم محل کوچک شدنته همون طور که با استقلال اونجا بزرگ شدی
  • ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    خیلی رندی مشرق جان ! واقعأ دلسوز جباری هستی یا یا نگران استقلال ؟!! نه هیچکدام ! دقیقأ مشغول خدمت به پرسپولیس هستی ..... !! مرد باش و تإأیید کن ..... !
  • ۱۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    آقای جباری اگر شما واقعا استقلال را دوست داشتید ,از فصل های قبل تر این مشکلات و حاشیه ها را برای استقلال درست نمی کردید. یادتان رفته که چه جار جنجالی علیه پرویز مظلوم سر مربی قبلی استقلال راه انداختید !!! یا با برخی از بازیکنان وکادر فنی استقلال مشکلاتی داشتید ! آقای جباری درسته شما از نظر فنی بازیکن خوبی بودید ولی حیف که به لحاظ اخلاق حرفه ای عمل نکردید و میتوانستید با استقلال موفق باشید. در ضمن به نظر می رسد که برخی جوسازی و تحریکات از سوی افراد و رسانه ها نیز باعث برخی رک گویی ها و مصاحبه های بدون پرده از سوی شما علیه تیم باعث این مسائل هم شد... در ضمن
  • احمد ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    فتح الله زاده دروغگویی بیش نیست. این به همه ثابت شده...
  • ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    یعنی پای چشم دکتر بادمجان کاشتی ؟؟؟؟؟؟ بد کردی آقاجان بد !!!
  • ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    فوتبال کثیف و فاقد فرهنگ ایران
  • mohtaj ۱۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    برام سخته مقابل استقلال بازی کنم!! غلط کردین همتون شما مفت خورها ببینید کجا پول بیشتر میدن برید همونجا حتی اگر اون تیم از کشورهای عربی باشن که حرف مفت زیاد میزنن حاظرم قسم بخورم که اگه ترس از مجازات نبود از اسرائیل هم بهتون پیشنهاد بشه با کله میرید اونجا
  • مرتضی گیلانی ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    مجتبی هر جا باشی دوستت داریم. تو هم مثل ما و خیلیای دیگه خونت آبیه رفیق
  • ۱۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    ای شوالیه بی ادب!
  • ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    جباری لطفا بیش از این صحبت نکن ، زیرا اگر تو یک بازیکن فنی و خوب هستی ولی فتح الله زاده دهها بازیکن بزرگ و حتی بزرگتر از تو را به استقلال آورده که همه اش بخاطر اعتبار و آبروی شخص ایشان بوده است . پس به احترام سالهایی که در استقلال حضور داشته ای به تو چیزی نمی گوییم به شرطی که بیش از این استقلال را به حاشبه نبری
  • محمدرضا اکبری ۲۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    اقای جباری ...بهتر است راجع به سالها و فصلهایی که بیمار شدی و مصدوم شدی و یا ......در هر حال برای تیم بازی نکردی و تمام پول قراردادها را گرفتی نیز صخبت بفرمایید.!!!!!!!!!!!!
  • علی ۲۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    بهتر شد این اقای پولکی از استقلال رفت یادش رفته چند فصل مصدوم بود و بازی نکرد ولی میلیلردی پول گرفت همیشه هم سر تمدید قراردادش بخاطر پول مشکل ساز میشه لیاقت استقلال خیلی بیشتر از امسال ایناست
  • علی ۲۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    آقای جباری متاسفم برای شما که میگویید میخواهند مرا در مقابل مردم قرار بدن، پس چرا دو روز قبل از بازی حاشیه سازی میکنید؟؟؟ شماره حسابت رو بگو همه ی هوادارا پول جمع کنیم بهت میدیم یه وقت نمیری از بی پولی و بی ... حیف اون همه حمایتی که ما از شما کردیم. مشرق خیلی نامردی اگه درج نکنی
  • سعید ۰۱:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    به عنوان یه استقلالی خیلی خوشحالم این بازیکن از استقلال جدا شد
  • ۰۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    واقعا فتح الله زاده از رو نمیره!!!
  • 666666666666 ۰۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    فتل ،مدیری در شان استقلال
  • ۰۶:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    لایییییییییییییییییک...
  • ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    شما بهتری بری واسه خودت تاسف بخوری... اگه هم دعوایی بوده تو شروع کردی! توو چشای حاجی زل زدی گفتی دروغگو!!!!! خجالت نکشیدی؟؟؟ حرومت باشه اونهمه پول بیت المالی که گرفتی و تا تهش خوردی در صورتی که نصف فصل مصدوم بودی! رفتی سپاهان به سلامت... شب دراز است و قلندر بیدار آقا مجتبی!! برخورد مدیرای اونجا رو هم می بینیم! همه دیدن که خسرو هم رفت سپاهان؛ پشیمون شد و برگشت! پشیمونی توهم دور نیست ولی تو دیگه جایی توو استقلال و توو دل استقلالیا نداری... مشرق منتشر کن!
  • حنیف ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    درود برجباری. برای استقلال زحمت کشیده طی 9سال حالا نباید هیچ توهین وبی احترامی ببیند هم از طرف هواداران استقلال وهم از طرف باشگاه هواداران باید منصف باشند
  • ماهور ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    حاجي به پدر تو بي ادبي نكرده تو به بزركتر از خودت بي ادبي كردي،تربيت خوب چيزيه كه چيزي از اون بلد نيستي حالا كه جووني بايد به يكي از خودت بزركتر مشت بزني واقعا حيف به اون پولايي كه به تو ميدن ولايقش نيستي . من استقلالي هستم و مثل تو تا حالا ت. هيچ تيمي نديدم
  • استقلال وعشقه ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    0 0
    اگه تواین چندفصل که هرجاتومیگرفتن جای دیگت درمیرفت وهی مسدوم بودی اگه یه تندیس درست میکردن برای مصدوم ترین بازیکن جهان شک نکن به تومیرسید!!!!!!!!!!!!! دفعه ی دیگم بشنوم ازاین غلطاکردی جای همه ی استقلالیایکی میزنم بناگوشت ادم بشی!!!!!! همین مونده تویکی استقلال وببری توحاشیه
  • ۰۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    پنج شنبه شد "آبی عشقه" ضایع شدی بد جوری
  • ۰۱:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    خب استقلال پر از این نوع بازیکن و مربی ومدیر عاملاست تا بخوان فرهنگ یاد بگیرن ..............
  • چباری ۰۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    بشکنه اون دستی که نمک نداره،من یک پرسپولیسی ام به نطرم خیلی حیلی دارید به جباری توهین می کنید اینه مزد زحمات این بنده ی خدا!!! واقعا براتون متاسفم!!! شش تایی ها مشرق نامردی اگه تایید نکنی.
  • چباری ۰۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    بشکنه اون دستی که نمک نداره،من یک پرسپولیسی ام به نطرم خیلی حیلی دارید به جباری توهین می کنید اینه مزد زحمات این بنده ی خدا!!! واقعا براتون متاسفم!!! شش تایی ها مشرق نامردی اگه تایید نکنی.
  • ۰۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    الان صبح جمعه است و فكر كنم افراطيون آبي ضايع شدن!
  • پرسپوليس رو عشقه ۰۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    همه ايران به عشق پرسپوليس
  • ۰۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    مگه سمندره كه خونش آبي باشه؟!
  • ۰۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    كي گفته بزرگ‌تر حق توهين و خوار كردن كوچكتر رو داره؟؟!! فتل بد صحبت كرده، جوابشو گرفته
  • محمد حسن ۰۳:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    شادی روح باباش الفاتحه مع الصلوات
  • کوروش مسلمان ۰۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    3 نفر تو استقلال قابل احترام اند جباری که بود حیدری رحمتی مجیدی هم به خاطر ارق به استقلال
  • ۰۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    یکم کوتاه بیا!
  • ۰۸:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    هزار تا لایک...
  • ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    بعد ایشون به باشگاه و مدیریت توهین کنن موردی نداره احیانا؟!؟!؟!؟!؟؟!
  • ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    مرسی...
  • ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    تو یکی خف بابا!!!
  • ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    اولا اشتباهی مثبت دادم! دوما چباری نه و جـــــــــباری! سوما تو چی میگی این وسط لنگی؟! بازیکن تیممون بوده دوست داریم هر جور دلمون خواست درباره اش حرف بزنیم! سپاهانیم که نیستی که جو گرفتت غیرتی شدی! پس برو رو پیغامگیر... 44444444444444444444 مشرق اگه لنگی نیستی تایید کن!
  • ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    دیشب ما به اون پنالتی ِ ضایع باختیم اولا! دوما آره، باختیم ولی مهم اینه که اسم جباری هم نیومد! حکم پیام بازرگانی داشت بدبخت!!!
  • ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    آی لنگی... ...دی شب درازه!!! آخر شب جمعه هم میاد!
  • رضا ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    بیکارهای الاف!!!
  • رضا ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    احتمالا داستان اینطور بوده که جباری به فتح الله زاده گفته دروغ گو اون هم گفته بابات بهت ادب یاد نداده؟ و اقا مجتبی نیز این رو حمل بر اهانت بر باباش گذاشته .
  • ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    فتح اله زاده بره پز مدرک تقلبی خودش روبده
  • ۱۸:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۱
    0 0
    در مورد فتح ا.. و مرامش هیچ شکی نداشته باشید معلوم نیست از کجا این رو اوردن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس