کد خبر 236051
تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۶

25 تن از نمایندگان مجلس، اصحاب رسانه، استادان دانشگاه و جمعی از رؤسای تشکل‌های سیاسی یمن، ديشب براي ديداري رسمی، وارد تهران شدند.

گروه بین‌الملل مشرق - 25 تن از نمایندگان مجلس، اصحاب رسانه، استادان دانشگاه و جمعی از رؤسای تشکل‌های سیاسی یمن، ديشب براي ديداري رسمي، وارد تهران شدند.

در ميان اعضاي اين هيئت، 12 نفر نماینده مجلس یمن و دو نفر نیز از اعضای حزب گفت‌وگوی ملی "الحوار الوطني" هستند.

این افراد با تشکیل کمیته مردمی دفاع از مردم سوریه در یمن به دنبال این هستند که یمن نیز در آینده نزدیک، به یکی دیگر از پایگاه‌های مقاومت در جهان تبدیل شود.

این گروه در سفر به تهران پس از دیدار با مقامات جمهوری اسلامی از جمله رئیس‌جمهور منتخب، عازم لبنان و سوریه مي‌شوند و با مسؤولان حزب‌الله و همچنین بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه دیدار مي‌کنند.

جزئيات برنامه‌هاي اين هيئت در ايران، سوريه و لبنان به‌زودي مخابره خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
    0 0
    دیپلمات ما را در یمن به گروگان می گیرند و با پر روی تمام می آیند اینجا ... بابا این چه دیپلماسی که بر در این جا حاکمه... تعمل با غرب یعنی همین...!!!!
  • یک محقق ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
    0 0
    یمن جزئی از حریم شیعه است باید به دامن شیعیان بازگردد. دریغا که انگلستان به واسطه نوکرش عربستان مقابل حق ایستاده و اجازه نفس کشیدن به شیعیان را نمیدهد
  • ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
    0 0
    علی آقا معلومه تو باغ نیستی، مطالعه رو بیشتر کن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس