کد خبر 233251
تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۹
به گزارش مشرق، کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:

مشکل ما آن است که روحانی میانه‌رو نیست

لس‌آنجلس‌تایمز در گزارشی نوشت: دولت آمریکا درخواست‌ها برای ادامه پیشنهاد جدید به ایران برای پایان دادن به بن‌بست طولانی بر سر مذاکرات هسته‌ای را رد می‌‌کند.

این روزنامه‌خاطرنشان کرد: به رغم اصرار برخی از مقامات ارشد سابق آمریکا و دیپلمات‌های خارجی برای ابتکار عمل جدید آمریکا، یک مقام ارشد آمریکایی گفت دولت در پیشنهاد قبلی‌اش تجدید‌نظر نخواهد کرد و در عوض منتظر پاسخی مثبت تر از جانب دولت ایران است که به زودی با هدایت «حسن روحانی» رئیس‌جمهور منتخب شروع بکار خواهد کرد.

این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، به گروهی از خبرنگاران گفت: پیشنهاد ما مطرح شده و منتظر یک پیشنهاد جدی در مقابل آن هستیم. در نهایت مسئولیت با ایران است.

گزارش «لس‌آنجلس‌تایمز» حاکی است: پیروزی غیرمنتظره روحانی در انتخابات ماه گذشته، این امید را پدید آورده است که در نهایت پس از سالها که پیشرفتی در مذاکرات صورت نگرفته است، تمایلی به توجه به این مسئله پیدا خواهد شد. چندین نفر از جمله دو مشاور هسته‌ای سابق «اوباما» ، از کاخ‌سفید خواسته‌اند تا با ارائه پیشنهادی موجب از سرگیری مذاکرات به منظور اجتناب از هدر دادن یک فرصت نادر برای پیشرفت در این مذاکرات شود.

لس‌آنجلس تایمز خاطرنشان می‌کند: «کارشناسان و دیپلمات‌ها از دولت مصرانه می‌خواهند به جای ارائه پیشنهادهای کوتاه مدتی که طی سال‌های اخیر مورد بحث قرار گرفته یک مصالحه جامع‌تر به تهران پیشنهاد کند. برخی می‌گویند آمریکا باید پیشنهاد لغو تحریم‌های اقتصادی را که اکنون اجرا می‌شود به این امید به ایران بدهد که انگیزه‌ای را برای همکاری این کشور در مهار برنامه هسته‌ای آن به وجود آورد. اما این مقام ارشد دولت (اوباما) گفت نیازی به مطرح کردن اینگونه ابتکار عمل‌ها نیست».

این گزارش می‌افزاید: کارشناسان آمریکایی گفتند هر چند که دلایل تاکتیکی معقولانه‌ای برای کاخ‌سفید وجود دارد که از اقدام اول خودداری کند اما یک دلیل سیاسی نیز هست. آنها گفتند از زمان انتخاب روحانی، محافظه‌کاران سیاسی آمریکایی هشدار داده‌اند که وی یک میانه‌رو واقعی نیست بلکه حامی شدید برنامه هسته‌ای است یعنی «گرگی در لباس میش» است(!!)

یکی بیاید مرا بازداشت کند!

کارگردانی که میلیاردها تومان پول بیت‌المال را بالا کشید و سپس از اردوگاه فتنه سبز سر درآورد، می‌گوید به دیدار یک نوه و مادر بزرگ بهایی رفته و پای کودک بهایی را بوسیده است.

«محمد-ن» در فیس‌بوک خود می‌گوید پدربزرگ این کودک به خاطر جاسوسی اعدام شده و پدر و مادرش در زندان به سر می‌برند. وی این را هم گفته که با التماس از او پوزش خواستم و بر پاهای کوچکش بوسه زدم. از او خواستم که می‌تواند بر روی من شیعه آب ‌دهان بیندازد و به صورتم سیلی بزند.

محمد- ن در ادامه سعی کرده از یک سو وجهی عاطفی و تراژيک به موضوع بدهد و از طرف دیگر چنین القا کند که مسئله مسلمانان با بهائيت یک امر اعتقادی و مذهبی صرف است. این همان شگرد نخ‌‌نما و لو رفته‌ای است که سران گروهک استعمارساخته بهائیت و صهیونیست‌ها در تبلیغات خود به کار می‌گیرند.

بهائيت فرقه‌ای جعلی و حزبی استعمارساخته است که از سوی رژيم انگلیس پایه‌گذاری شد و مقر آن در شهر حیفا واقع در فلسطین اشغالی قرار دارد. سران این گروه، پیوند عمیقی با صهیونیسم جهانی و شبکه فراماسونری دارند. سران بهائيت در رژیم پهلوی از نخست‌وزیری و وزارت تا مدیریت‌ها و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی ایران را قبضه کردند و به غارت منابع ملی پرداختند.

آنها پس از انقلاب نیز در حوزه‌های جاسوسی، اخلالگری اقتصادی از جمله در حوزه ارز، و نفوذ و خرابکاری در حوزه مطبوعات و سینما و هنر، و نهایتاً نقش‌آفرینی در تشنج‌آفرینی‌های سیاسی فعال بوده‌اند. شماری از اعضای این گروهک در جریان فتنه‌انگیزی و اهانت به ساحت امام حسین(ع) روز عاشورای سال 88 دستگیر شدند.

با این وصف، آقای «ن» دنبال رد گم کنی است و همان طور که اخیراً محسن مخملباف ( از سخنگویان فتنه سبز در خارج) ضمن ساختن فیلمی عاطفی و مظلوم‌نمایانه در خدمت بهائیان، برای آستان بوسی به تل‌آویو رفت، احتمالاً آقای «ن» نیز می‌خواهد تا چند وقت دیگر سر از حیفا و تل‌آویو در بیاورد و اکنون مشغول تدارک فاکتور است.

یادآوری این نکته نیز ضروری است که فرد یاد شده طی یکی دو سال گذشته می‌کوشد با ارتکاب انواع جرائم و اتخاذ مواضع تند و غیرقانونی و ایراد اتهام و اهانت به جمهوری اسلامی، به هر طریق که شده بازداشت شود!!

سخنگوی ستاد عارف: نام روحانی در اجماع اصلاح‌طلبان مطرح نبود

سخنگوی ستاد انتخاباتی عارف می‌گوید عارف از عملکرد شورای مشورتی اصلاح‌طلبان در دور زدن وی ناراحت شده است.
اظهارات حسن رسولی رازگشایی از این سوال است که چرا اصلاح‌طلبان بعد از انتخابات، چند جلسه تشکر و قدردانی از عارف برپا کردند.
رسولی در مصاحبه با نشریه آسمان گفت: از چهار نامزد اصلاح‌طلبان (عارف، شریعتمداری، جهانگیری و مهرعلیزاده) دو نفر یعنی عارف و شریعتمداری ثبت‌نام کردند.

دکتر عارف و سایر همراهان ایشان در نحوه عمل به نتایج حاصل از جلسات گوناگون این شورا انتقاداتی داشته و داریم. انتظار بود بین چهار نفر قبل از ثبت‌نام یک نفر به عنوان کاندیدای اصلاح‌طلبان تعیین گردد. متاسفانه با عدم همراهی برخی دوستان و مصاحبه‌های تک روانه آنان و اعلام زودهنگام نتیجه اجماع نشانه‌ها و شایعاتی را باعث گردیدند که موجب گله‌مندی درون خانوادگی جبهه اصلاحات شد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا در جلسه آخر شورای مشورتی که نتایج نهایی نظرسنجی‌ها اعلام و برای نامزد نهایی تصمیم‌گیری شد، شرکت نکردید؟ گفت: علت عدم حضور نمایندگان آقای عارف در این جلسه نقض مکرر قول و قرارهای قبلی بود. به عنوان نمونه قرار بود نتیجه نهایی اجماع با تکیه بر نتایج نظرسنجی و نیز مصلحت‌سنجی به آقای خاتمی ارائه شود و آقای دکتر رهامی به نمایندگی از شورای هماهنگی جبهه اصلاحات آن را به اطلاع عموم برساند.

بدون توجه به این قرار و در تداوم فعالیت‌های تبلیغاتی، برخی دوستان به صورت انفرادی در گرماگرم رقابت انتخاباتی اظهارنظرهایی می‌کردند که موجب نگرانی و گله‌مندی ستاد عارف را فراهم کرد. به این دلیل ما در جلسه نهایی شورا شرکت نکردیم و عملا به نمایندگی از عارف برخلاف آنچه یکی از دوستان روز دوشنبه قبل از انتخابات گفت که نتیجه اجماع با حضور نمایندگان عارف تعیین گردید، نه من و نه آقای توفیقی در آن جلسه حضور نداشتیم.

رسولی در این باره که «به نظر می‌رسد اما با دلخوری این اتفاق افتاد و آقای عارف با نارضایتی کنار رفتند. به نحوی که حتی حاضر نشدند در بیانیه انصراف اعلام حمایت خود از روحانی را مطرح کنند» خاطرنشان می‌کند: بله آقای عارف ناراحت و دلخور بودند اما نه به این دلیل که به نفع آقای روحانی کنار رفتند. به دلیل برخوردها و عملکردی که در شورای مشورتی صورت گرفت. به این دلیل که برخلاف وعده‌هایشان عمل کردند. برخی از دوستان از بیم اینکه آقای عارف کناره‌گیری را نپذیرد، برخلاف نظر شورای مشاوران و نمایندگان نامزدها اقدام به مصاحبه و اعلام خبر اجماع به نفع آقای روحانی کردند.

وی درباره مسئله اصلی عارف و حامیان وی گفت: گلایه آقای عارف و ستاد ایشان به این بود که دوستان در شورای مشاوران به تعهدات خود عمل نکردند. این اجماع از ابتدا قرار بود بین آقایان جهانگیری، مهرعلیزاده، شریعتمداری و عارف باشد.

واشنگتن‌پست: بازی تمام نشده اسلامگرایان به مصر باز نمی گردند

«اسلامگرایی در مصر دارای ریشه‌های عمیق است و برکناری محمد مرسی به معنای روی کارآمدن سکولارها در انتخابات نخواهد بود.»
رئول مارک گرکت از افسران سابق سازمان سیا این تحلیل را در روزنامه واشنگتن‌پست عنوان کرد و نوشت: «اسلامگرایی ریشه‌هایی عمیق در مصر دارد و محبوبیت آن پایدار است.

سکولارها هرگز در هیچ انتخاباتی در این کشور پیروز نخواهند شد و تنها نقطه اتکای آنها، قدرت ارتش است» در این تحلیل آمده است: آیا کودتای ارتش مصر علیه دولت منتخب برخاسته از «اخوان‌المسلمین» قادر است بر اسلامگرایی، روشنفکری سیاسی و مهم‌ترین جنبش خاورمیانه از دهه 1960 تا به امروز، تاثیرگذار باشد. آیا سقوط اخوان‌المسلمین، طرد ایمان و اعتقادات دینی است. اخوان‌المسلمین در سال 1928 در دورانی که مصر پرشتاب مسیر غرب‌زدگی را می‌پیمود به عنوان نیرویی فکری علیه امپریالیزم انگلیس تشکیل شد و از همان بدو امر فرماندهی بنیادگرایی سنی مذهب را بدست گرفت.

افسر سابق سیا خاطر نشان کرد: قدرت واقعی این اسلام و پیامبر آن ]ص[ در سراسر رود نیل و پیرامون آن و در ایمان جاری شده است.
وی با اشاره به آشوب اخیر مصر می‌نویسد: در تظاهرات گسترده اخیر بسیاری از مصریهایی شرکت داشتند که در انتخابات دو سال پیش و همه‌پرسی قانون‌اساسی به اسلام و اسلامگرایان رای داده بودند. شگفتی اخوانیها هم از همین امر بود. اخوانی‌ها در این مدت دستور کار مشخصی نداشتند و با آزمون و خطا رفتار می‌کردند.

گرکت معتقد است: «در مصر امکان ندارد ارتش فاسد که قدرت را یک‌بار دیگر به دست گرفته، بتواند به خاطر اتفاق اخیر، یک حکومت غیراسلامی ایجاد کند. مسلمانان راستین همچنان اکثریت بافت جمعیتی جامعه مصر را تشکیل می‌دهند که شریعت اسلام را قانون زندگی می‌دانند. بسیاری از سکولارهای مصر و هواداران غربی آنها از درک این حقیقت غافل هستند رویای آنها مصر لیبرال است که در آن شریعت اسلام و سنت اسلامی نتواند در انتخابات پیروز شود و قانون اساسی بنویسد.»

واشنگتن پست خاطر نشان کرد: مرسی یک عوام فریب بی‌کفایت و ملال‌آور بود. مقامات ارتش با درس گرفتن از تجربه اخیر ترکیه اجازه نخواهند داد اسلامگرایان دارای روح انتقام وارد انتخابات شوند و پیروز شده و ارتش را دفع کنند. مشکلات مصر اینک به دوش ارتش و لیبرالها افتاده و در نهایت هم آنها را شکست خواهند داد و اسلامگرایان را مجددا به خیابانها خواهد کشاند.

رئول مارکت گرکت در پایان نوشت: امکان ندارد در انتخابات بعدی سکولارها برنده شوند، قدرت غیرقانونی حاکم، عامل رشد قوی اسلامگرایی در مصر خواهد شد. برخلاف تصور لیبرال‌ها، بازی در مصر تمام نشده است.

سفیر اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین چالش پیش روی ماست

سفیر اسرائیل در واشنگتن می‌گوید برخلاف برخی تصورات اولیه، اوباما دوست واقعی و دارای اهداف مشترک با اسرائیل است.
مایکل اورن در مصاحبه با هاآرتص گفت: اسرائیل درباره سخنرانی سال 2009 اوباما در قاهره، استمداد او از جهان عرب، و تلاش برای صلح گفت: اسرائیل در رابطه با این تلاش‌ها دچار سوء برداشت شد زیرا در اسرائیل همه چیز بر مبنای حس امنیت و یا ناامنی ارزیابی می‌شود. به عنوان نمونه، سفر رئیس‌جمهوری آمریکا به مصر و ترکیه و نیامدن او به اسرائیل، حسی از ناامنی ایجاد می‌کند.

وی اظهار داشت: سخنرانی اوباما در قاهره و تقاضای او برای توقف ساخت و ساز در کرانه باختری و قدس این حس را در تابستان 2009 ایجاد کرد که او به اندازه کافی به امنیت اسرائیل متعهد نیست، در صورتی که من می‌توانم با اطمینان بگویم که این حس، اشتباه است و آنچه در 4 سال گذشته رخ داد و سفر سال جاری اوباما به قدس شاهدی بر درستی این ادعاست. اوباما، دوست واقعی ماست و فردی جدی است که کسی نباید او و عزم و اراده‌اش را دست‌کم بگیرد.

اورن گفته است که اوباما و نتانیاهو اهداف مشترکی در مقابل برنامه هسته‌ای ایران و مسئله فلسطین دارند. ایران بزرگ‌ترین چالش پیش روی ماست.

اسرائیل: برد موشک‌های حماس افزایش یافته است

حماس در حال آزمایش موشک‌های دوربرد و میان‌برد است که قابلیت هدف قرار دادن تل‌آویو را دارند.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت گزارش داد: حماس موشک‌های ام 75 هشت اینچی را ساخته و این موشک‌ها را در انبارهای ویژه‌ای در نوار غزه نگهداری می‌کند.

ژنرال «بنی گانتز» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت: حماس به ارتقای توانایی‌هایش ادامه می‌دهد اما اکنون برای این کار بیشتر از کمک گرفتن از خارجی‌ها به تولید در داخل متوسل شده است.

حماس سال گذشته در واکنش به تهاجم رژیم صهیونیستی، موشک‌های فجر 5 را با برد 75 کیلومتر به شهرهای تل‌آویو و هرتزلیا شلیک کرد و آرامش را از صهیونیست‌ها گرفت. سپر موشکی گنبد آهنین در برابر شماری از این موشک‌ها ناکارآمد عمل کرد و خبر ارتقای موشک‌های حماس می‌تواند خبری بسیار ناگوار برای صهیونیست‌ها باشد.

در همین حال محافل اطلاعاتی ارتش صهیونیستی می‌گویند حزب‌الله لبنان نیز کمیت و کیفیت موشک‌های خود را افزایش داده و اکنون بالغ بر 70 هزار موشک حزب‌الله آماده شلیک به اهداف مختلف صهیونیستی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس