
به گزارش مشرق، نويسنده يا نويسندگان اين اطلاعيه مشکوک که اطراف نمازجمعه قم بصورت گسترده در ميان نمازگزاران قمي توزيع شد؛ آورده است: بايکوت خبري سخنان رئيس دفتر احمدي نژاد که شخصيت مؤثري در دولت است و مسؤوليت هاي مهم ديگري نيز دارد باعث شده مخالفان دولت اعم از اصولگرا و اصلاح طلب با حذف و تقطيع جملات وي؛ ذهنيتي منفي و ليبرال منشانه از وي در ديدگاه علماي معزز ايجاد نمايند.
اين اطلاعيه خاطرنشان کرده است: مطالعه فرمايشات رهبر معظم انقلاب در ديدار دوم با جامعه مدرسين؛ اختلاف برداشت ايشان را با بعضي ديگر از حضرات مدعي پيروي از ولايت در مورد آنچه در دولت مي گذرد، نشان مي دهد.
اين اطلاعيه مي افزايد: در صدا و سيما جرياني وجود دارد که مدام دنبال مُچ گيري از مسؤولان دولتي است و نمونه آن اخبار طنز "جهت اطلاع" است که يک پاي ثابت آن؛ به رئيس دفتر رئيس جمهور که مورد اعتماد دکتر احمدي نژاد است؛ اختصاص يافته است که البته جز کج فهمي تهيه کنندگان و بي سوادي سفارش دهندگان اين سوژه؛ محملي ديگر را نمي توان براي اين امر پيدا کرد.
در ادامه اين اطلاعيه يادآور شده است: گروه هايي بشدت دنبال تضعيف دولت هستند؛ يک گروه کساني هستند که بعد از به کارگيري در دولت؛ به علت ناکارآمدي کنار زده شدند و گروه ديگر کساني که در آرزوي پست وزارتي بوده ولي ناکام مانده اند و گروه سوم ديگر نيز سياهي لشکرهاي اصولگريان در مجلس و گوش به فرمان اقليت مجلس مي باشند.
اين اطلاعيه که نام نويسندگان آن مشخص نيست، در ادامه آورده است: اين گروه ها هر از چند گاهي، براي محدود کردن تحولات مثبت دولت، دست به اقداماتي مي زنند و طرح هايي مانند ترکيب مجمع عمومي بانک ها و انتخاب رئيس بانک مرکزي؛ وقف دانشگاه آزاد؛ ايجاد وزارت ورزش؛ کارشکني در هدفمند کردن يارانه ها و مسأله استيضاح کردان که البته سهم نمايندگان قم در اين موارد چشمگير بود؛ از اين دست مي باشد.
نويسنده يا نويسندگان اطلاعيه خاطرنشان کرده اند: در قوه قضائيه نيز با وجود حضور شخصيتي بزرگوار در رأس آن؛ ولي در رده هاي پايين؛ افرادي هستند که يا نفوذي هستند و يا به خيال اينکه با بعضي از احکام، استقلال قوه قضائيه را ثابت کنند اما در حقيقت به استقلال و تأثيرپذيري اين قوه از جريان مقابل؛ ضربه مي زنند و نمونه هاي آن، محاکمه مديرعامل سابق ايرنا و مدير روزنامه رسمي دولت است.
در اين اطلاعيه آمده است: امت حزب الله و انقلابي با دفاعيات مستدل عليه کساني که خدمتگزاري اين دولت را با برچسب هاي انحرافي مثل اين شبهه که فتنه آينده از دل اطرافيان احمدي نژاد - بخوانيد خود احمدي نژاد- شکل مي گيرد؛ برخيزند.
اين اطلاعيه افزوده است: در انتخابات گذشته، جريان اصولگرا و اصلاح طلب تنها به فکر حذف احمدي نژاد بودند ولي بعد از شکست و نااميدي، دنبال اين هستند که با اين شبهات، حربه اي جهت تبليغات عليه ياران واقعي ولايت مهيا کنند.
در پايان اين اطلاعيه با اشاره تلويحي به احتمال نامزدي مشايي براي دوره آينده انتخابات رياست جمهوري و تشکيل فراکسيون حامي وي در مجلس شوراي اسلامي آمده است: وليکن ان شاء الله در دوره هاي بعد هم دولتي ولايتمدار؛ بسيجي؛ عدالت محور و شجاع؛ رداي پرافتخار نوکري اين سرزمين امام زماني(عج) را به دوش خواهد کشيد و نمايندگاني انقلابي خواهيم داشت.
توزيع اين اطلاعيه در شرايطي صورت مي گيرد که جو عمومي شهر قم و بويژه بيوت مراجع عظام تقليد، انتقادات جدي به عملکرد رئيس دفتر رئيس جمهور دارند.
در همين راستا، ديروز جمعه طوماري در مدرسه فيضيه نصب شد که جمع زيادي از طلاب و فضلاي حوزه علميه قم با امضاي آن، حمايت و آمادگي خود را براي هرگونه همکاري با رئيس جمهور احمدي نژاد اعلام کردند که در بين اين امضاها، برخي از طلاب از احمدي نژاد خواسته بودند که اسفنديار رحيم مشايي رئيس دفتر خود را کنار بگذارد و يا کنار امضا حمايت خود نوشته بودند "احمدي نژاد بدون مشايي!".