
به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از سپاه نيوز، در اين مراسم که با حضور حجتالاسلام والمسلمين دهقاني نمايندگي ولي فقيه در قرارگاه سازندگي خاتمالانبياء(ص) و سردار ابوالحسني فرمانده قرب قائم(عج) و مسئولان نمايندگي ولي فقيه در قربهاي تابعه و نيز مسئولان قرب قائم(عج) و مديران عامل مؤسسات تابعه اين قرب برگزار گرديد، حجتالاسلام والمسلمين ولي به عنوان مسئول جديد نمايندگي ولي فقيه در قرب قائم(عج) منصوب شد.
حجتالاسلام دهقاني در اين مراسم با تقدير از همه کساني که براي عمران و آباداني و سازندگي کشور تلاش ميکنند، از زحمات حجتالاسلام رحيمي مسئول پيشين نمايندگي ولي فقيه در قرب قائم(عج)، تقدير کرد و براي حجتالاسلام و المسلمين ولي در مسئوليت جديد آرزوي توفيق نمود.
حجتالاسلام دهقاني در اين مراسم گفت: همه ما بايد به سمتي پيش برويم که همه کارهاي ما براي رضاي خدا باشد چراکه اگر کار براي رضاي خدا باشد ماندگار خواهد شد.
سردار ابوالحسني فرمانده قرب قائم(عج) نيز در اين مراسم ضمن تقدير از تلاشهاي حجتالاسلام رحيمي گفت: از آنجا که همه ما پاسدار هستيم و بهرهگيري از نيروهاي ارزشي الگوي ما در سازندگي کشور است وجود معنويت در کنار کار اقتصادي از امور مهم تلقي ميگردد و ما به برکت حضور روحانيت در مجموعه قرارگاه با برنامههاي بصيرتي براي خانوادهها، کارهاي معنوي و فرهنگي را تا منازل کارکنان کشاندهايم.
در اين مراسم همچنين با اهداي لوحهاي تقدير از سوي حجتالاسلام دهقاني، حجتالاسلام سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه و نيز سردار ابوالحسني از تلاشها و زحمات حجتالاسلام و المسلمين رحيمي در قرب قائم(عج) تقدير گرديد.