کد خبر 230804
تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۷

دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال گفت: از وضعیت فرهنگی فوتبال راضی نیستم و عذرخواهی می‌کنم.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام علیپور در حاشیه مراسم تجلیل از برترین‌های لیگ دوازدهم اظهار داشت: امروز (سه‌شنبه) برای نخستین بار است که قرعه‌کشی مسابقات لیگ برتر در حضور مدیران، کادر فنی تیم‌ها و رسانه‌ها برگزار می‌شود. امیدواریم در آینده بتوانیم برنامه‌های رو به رشدی برای فوتبال داشته باشیم و آن را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم.

وی درباره اینکه همراه با بهترین‌ها، بدترین‌های لیگ دوازدهم نیز معرفی خواهد شد، گفت: خیر در واقع ما بهترین‌ها را تشویق می‌کنیم تا افراد دیگر هم در برخی کارهای خود تجدیدنظر کنند.

دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال درباره رضایتش از وضعیت فرهنگی فوتبال تصریح کرد: خیر. از وضعیت فرهنگی فوتبال راضی نیستم و در حوزه مسئولیت خود همزمان با شب اول ماه مبارک رمضان صمیمانه از مردم عذرخواهی می‌کنم. در عرصه فرهنگ، فوتبال ما چندان شرایط خوبی ندارد.

علیپور در پاسخ به این پرسش که «آیا در سیزدهمین دوره لیگ برتر مربی منشوری خواهیم داشت؟»، نیز خاطرنشان کرد: مربی منشوری نداریم اما برخی مربیان هستند که مجوز فعالیت ندارند و اجازه کار نخواهند داشت.

وی در مورد اینکه باز هم این مربیان با نام‌های اختصاری معرفی خواهند شد، گفت: ما در این زمینه هیچگاه تعارف نداشته‌ایم و نام کسی را اختصاری اعلام نکرده‌ایم بلکه این رسانه‌ها بودند که برای حفظ شخصیت این افراد چنین روشی را اختراع کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس