کد خبر 23017
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۷

مديرکل عفو و پيشگيري از وقوع جرم سازمان قضايي نيروهاي مسلح کشور از پايين بودن آمار جرائم ضد امنيت در نيروهاي مسلح کشور خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، احمد غلامي با اشاره به اينکه از زمان وقوع فتنه سال گذشته تاکنون دشمن ساکت ننشسته و سعي کرده جرائم ضد امنيت را افزايش دهد، اظهار داشت: وجود حتي يک مورد جرم ضد امنيت در نيروهاي مسلح هم زياد است، چرا که آسيب‌هاي وارده از سوي اين نوع جرائم جبران‌ناپذير است.

غلامي افزود: همچنين در حال حاضر ميزان جرائم ضد اخلاق و عفت عمومي در نيروهاي مسلح کشور بسيار اندک است.

وي خاطرنشان کرد: دشمن تلاش مي‌کند با استفاده از فضاي سايبري و گسترش شبکه‌هاي ماهواره‌اي به دورن جامعه رسوخ کند. اين شبکه کانون خانواده‌ها را نشانه رفته‌ و درصدد از بين بردن اعتقادات مذهبي و ملي است.

مديرکل عفو و پيشگيري از وقوع جرم سازمان قضايي نيروهاي مسلح کشور گفت: اين سازمان بيش از يک دهه است که کار پيشگيري از وقوع جرم را آغاز کرده و هيچ نهاد و سازماني تاکنون نتوانسته به خوبي سازمان قضايي نيروهاي مسلح در زمينه پيشگيري از وقوع جرم اقدام کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس