کد خبر 22625
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۷

عليرضا عسگري، معاون اسبق وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح که اعلام شد توسط رژيم صهيونيستي در زندان عيالون به شهادت رسيده است، وبلاگ‌نويس بوده است.

به گزارش مشرق، عسگري از 23 ارديبهشت سال 1385 تا 15 آبان‌ماه همان سال، در وبلاگي با عنوان "دل ِآرام" که مزين به عکسي از خود وي نيز هست، هفت مطلب منتشر کرده است که بيشتر آنها حاوي نکات اخلاقي و ديني و بعضاً تحليل‌هاي سياسي و امنيتي کوتاه است.
مروري بر اين مطالب، بيانگر دروغ‌بودن شايعه‌سازي دشمنان مبني بر دلزدگي وي از ايران اسلامي و فرار و پناهندگي اوست.
عسگري در يکي از مطالب خود که چند ماه پيش از ربايش وي توسط دستگاه امنيتي رژيم صهيونيستي به نگارش درآمده است با ابراز ارادت به بنيانگذار انقلاب اسلامي و انتشار عکسي از امام خميني(س) به هنگام ورود به ايران نوشته است:
«حتي مخالفين امام خميني نمي توانند منکر تأثير شگرف ايشان در بيداري روح خودباوري و رشد فکري مردم ايران و حتي قسمتي از جهان بشوند.
و چگونه اين اثر در جامعه پديدار شد؟ روشن است او مردي بود که از نمد حکومت، براي خود کلاهي ندوخته بود و جز به تکليف در نهايت خلوص عمل نمي کرد. امروز اگر تنها همين خودباوري و رشد فکري را در نظر بگيريم انصاف مي دهيم که کاري بس بزرگ و جاودانه توسط ايشان به انجام رسيده است. روحش شاد»


 

ديگرمطالب اين وبلاگ نيز حاوي آيات و روايات و احاديثي از اهل بيت عليهم‌السلام است.
آخرين پست وبلاگ عسگري، در روز 15 آبان 85 نگاشته شده که حدود يک ماه پيش از ربايش وي بوده است.
نشاني اينترنتي تک حرفي اين وبلاگ نيز در نوع خود جالب توجه است. عسگري با انتخاب http://a.persianblog.ir به عنوان آدرس وبلاگ خود، علت انتخاب اين نشاني را اين‌گونه توضيح داده است: «وبلاگ تک‌حرفي، نماد کوتاه‌نويسي است.»
وي همچنين وبلاگ‌نويسي را بيانگر "نوع‌دوستي" دانسته، حسي که خود او اکنون بيش از هر کس نيازمند آن است. او در اين خصوص مي‌نويسد: «فرق اين وبلاگ‌هاي معطل با آدم‌ها اين است که: آدم‌ها اگر حسي از حواس خود را معطل بگذارند از بين مي‌رود و نابود مي‌شود ولي وبلاگ‌ها را مي‌توان دوباره احيا کرد. بياييد حس نوع‌دوستي را معطل نگذاريم.»
پيگيري‌هاي خبرنگار مشرق همچنين بيانگر آن است که عليرضا عسگري، علاوه بر وبلاگ‌نويسي، در مديريت فضاي مجازي و وبلاگستان نيز دستي داشته است.
وي پس از بازنشستگي از وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، به دعوت يکي از دوستان خود که از زمان حضور نيروهاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در جبهه‌هاي لبنان با وي رفاقت داشت، به‌عنوان يکي از مديران سايت "پرشين‌بلاگ" مشغول فعاليت شد و علاوه بر آن به کارهاي بازرگاني حاشيه‌اي نيز اشتغال داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس