کد خبر 22596
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۹

سرپرست وزارت امور خارجه در نامه‌اي به رئيس کميته بين‌المللي صليب سرخ خواستار پيگيري سرنوشت عليرضا عسگري در اين کميته شد.

به گزارش مشرق به نقل از اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، علي اکبر صالحي سرپرست وزارت امور خارجه طي نامه‌اي به رئيس کميته بين‌المللي صليب سرخ، ضمن ابراز نگراني نسبت به اخبار نگران کننده‌اي که به تازگي از سرنوشت عليرضا عسگري يکي از مقامات سابق جمهوري اسلامي ايران منتشر شده، خواستار پيگيري سرنوشت وي توسط آن کميته شده است.
خطاب به کلنبرگ نوشته است: نقش ارزشمند و برجسته کميته بين‌المللي صليب سرخ در پيگيري امور انساني همواره مورد توجه دولت جمهوري اسلامي ايران بوده است و از آنجا که موضوع ربايش عليرضا عسگري علاوه بر نقض آشکار موازين شنـاخته شده بين‌المللي در بـردارنده ابعـاد انساني نيز هست، انتظار مي‌رود کميته بين‌المللي صليب سرخ مساعي جدي و امکانات خود را در جهت روشن کردن وضعيت وي به کار گيرد.
سرپرست وزارت امور خارجه در ادامه ضمن اشاره به اينکه از همان ابتدا اخبار و شواهدي مبني بر ربوده شدن عليرضا عسگري توسط سرويس‌هاي جاسوسي (رژيم صهيونيستي و آمريکا ) وجود داشت، نحوه ربايش و چگونگي مفقود شدن آقاي عليرضا عسگري در هتل جيران استانبول و اخبار اخيراً منتشر شده منابع خبري رژيم صهيونيستي را به اطلاع رئيس کميته بين‌المللي صليب سرخ رسانده است.
وي خطاب به رئيس کميته بين‌المللي صليب سرخ ربايش آقاي عسگري را برخلاف کليه اصول شناخته شده حقوق بين‌الملل دانسته و مصداق بارز تروريسم دولتي رژيم صهيونيستي ذکر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس