کد خبر 22171
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۱

فدرر و نادال با قضاوت داوران ايراني 2 داور بين المللي تنيس کشورمان که هم اکنون در قطر حضور دارند از فردا در مسابقات اپن اين کشور قضاوت مي کنند.

به گزارش مشرق، فرشاد صفتي رئيس کميته داوران فدراسيون تنيس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت:‌ سيد عادل برقعي و علي کاتبي دو داور بين المللي کشورمان هستند که از فردا 13 دي قضاوت خود را در مسابقات اوپن قطر آغاز خواهند کرد.

وي افزود: مسابقات در سطح بسيار بالايي برگزار مي شود به طوريکه تنيسورهايي همچون رافائل نادال و راجر فدرر نيز حضور دارند که مبلغ يک ميليون و 120 هزار دلار جايزه نقدي براي اين دوره از پيکارها تعيين شده است.

رئيس کميته داوران فدراسيون تنيس تصريح کرد: قرار است سيد عادل برقعي به عنوان داور صندلي و علي کاتبي به عنوان داور خط در اين دوره از پيکارها قضاوت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس