وحيد هاشميان دوست نزديک سرپرست موقت پرسپوليس که بارها از سوي او به صرف ناهار دعوت شده، مي تواند همان گزينه نيمکت مربيگري قرمزها باشد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاين، هاشميان که مدرک مربيگري B يوفا را دريافت کرده و در سمينارها و دوره هاي آموزشي مختلف مربيگري شرکت کرده است، مي تواند يکي از استعدادهاي مربيگري فوتبال ايران باشد. وحيد که بيش از اين اعلام کرده علاقه زيادي به نشستن روي نيمکت دارد، در حالي با پرسپوليس قرارداد 6 ماهه امضا کرده که هنوز تصميمي براي خداحافظي نگرفته است. در چنين شرايطي گمانه زني هاي زيادي در اين زمينه شکل گرفتته است. گفته مي شود وحيد در طول مذاکرات اعلام کرده هدف اصلي او مربيگري است و علاقه زيادي به ادامه بازيگري براي چند فصل ندارد.

او حتي براي اخذ مدرک A خود در کلاس مربيگري ثبت نام کرده بود حالا با حضور در پرسپوليس برنامه هاي خود را دوباره تغيير خواهد داد، برنامه هايي که شايد آينده پرسپوليس را هم در کرو خود داشته باشد. منابع آگاه تائيد کردند حضور هاشميان در پرسپوليس تنها مختص به دوران بازيگري اش نيست، وحيد مي تواند دوران مربيگري اش را هم از پرسپوليس آغاز کند. در صورتي که دايي به هر دلايلي با پرسپوليس به بن بست بخورد، پروژه مربيگري وحيد هاشميان نيز در اين تيم استارت خواهد خورد تا به جرگه مربيان بپيوندد. خبري که براي اثبات آن دو اتفاق لازم است. اول اينکه دايي در پرسپوليس نتيجه نگيرد و دوم اينکه، زمان بگذرد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس