کد خبر 217304
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵

بی بی سی فارسی در یادداشتی با موضوع ماندگاری و پایایی اپوزیسیون فرمان تغییر راهبرد مبارزه با نظام را از "مبارزه برای تغییر ساختار" به "مبارزه برای تغییر سیاست ها و روش ها" را صادر کرده است.

به گزارش مشرق، بی‌بی‌سی فارسی در یادداشتی با موضوع ماندگاری و پایایی اپوزیسیون فرمان تغییر راهبرد مبارزه با نظام را از "مبارزه برای تغییر ساختار" به "مبارزه برای تغییر سیاست ها و روش ها" را صادر کرده است.

در این یادداشت که به قلم عبدالرضا تاجیک یکی از فعالان سیاسی ملی مذهبی و عضو حلقه پاريس نوشته شده، سیاست مبارزه، برای تغییر ساختار و فتح حکومت ناکارآمد خوانده شده است.

به گفته تاجیک این سیاست که در طول سی و چند سال گذشته از طرف اپوزیسیون پیگیری شده است ناکارآمدی خود را به اثبات رسانده است. وی در ادامه مدعی شده است که استفاده از روش‌های بدون خشونت در سال 88 موفق بوده و باید در ادامه نیز بر اساس همین روش­ها به مبارزه ادامه داد.

تاجیک در بخش دیگری به ضد انقلاب فعال در داخل و خارج کشور توصیه کرده است تا با تغییر هدف خود از مبارزه برای تغییر ساختار حکومت به مبارزه مدنی برای تغییر سیاست‌ها روی بیاورند و در این روند بر مردم تمرکز کرده و خواسته‌های آنها را مدیریت کنند. به نظر تاجیک سیاست مردمی از سیاست قدرت اثر گذارتر است.



حلقه پاریس متشکل از افرادی نظیر اردشیر امیرارجمند (عامل گروهک تروریستی منافقین)، مرتضی کاظمیان (عضو گروهک ملی مذهبی)، تقی رحمانی (عضو گروهک ملی مذهبی)، رجبعلی مزروعی (عضو حزب منحله مشارکت ( و عبدالرضا تاجیک (گروهک ملی مذهبی) است. این گروهک قبل از این نیز راهبردهای مختلفی را برای آشوب و فتنه در کشور تدارک دیده بود. از جمله راهبردهای پیشنهادی این حلقه به خاتمی که در هفته های گذشته و به قلم تقی رحمانی بر روی وب سایت ملی مذهبی قرار گرفت می توان به این نکته اشاره کرد: "حالا نوبت خاتمی است که باید شروع کند و متوقف نشود او نقش جدیدی را باید ایفا کند اگر می‌خواهد ایران ویران نشود، خاتمی در دو عرصه می‌تواند نقش‌آفرین شود:

  1. در عرصه بین‌الملل برای کسب اعتبار بیشتر برای هاشمی
  2. در عرصه داخلی برای افزودن بر سبد رای هاشمی و کاستن از آرای منفی وی

تاجیک با اشاره به راهبردی که چندی پیش توسط "تقی رحمانی" برای بازتولید فتنه ارائه شده بود اشاره می‌کند و آن را عاملی برای خبرسازی برای روزنامه‌نگاران روزنامه‌های زنجیره‌ای می‌داند. وی ضمن اشاره به همان راهبرد ارائه ‌شده مبنی بر اختلاف در بالا و ایجاد فضای دو قطبی و هیجانی که منجر به اغتشاش و آشوب در کف خیابان می‌شود، عملی شدنش را محملی خوب برای خبر رسانی معرفی می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • احسان از اصفهان ۱۱:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    شتر در خواب بیند پنبه دانه ........
  • ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    بی بی سی غلط کرده
  • ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    بی بی سی اوپوزیسیون زیادی خورده !!!
  • محمد ب نیشابور ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    نمیدنم چرا هر کار میکنن این بی بی سی و عوامل خود فروختشون :-) و همکاران و بر بچه هاشون روز به روز ازشون بیشتر بدم میاد آی بدم مییییییییییییییییییییییاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
  • یه بنده خدا ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    مرگ بر بی بی سی..........
  • ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    سوزان مالونی" يكي از نويسندگان مطرح انديشكده بروكينگز در گزارشي [1] درباره انتخابات رياست جمهوري ايران می‌نویسد: دلیل شانس بالای " جلیلی" در انتخابات این است که او شاخصه¬‌های ریاست جمهوری را که آیت الله خامنه‌¬ای مد نظر دارد، به طور کاملی داراست. ملوني مي‌نويسد: او (جلیلی) سابقه کار مستقیم زیر نظر "آیت الله خامنه‌ای" را هم دارد. وی مدیرکل دفتر پر نفوذ رهبری بوده است. او تا شش سال پیش نامی ناآشنا در سپهر سیاسی ایران بود اما از وقتی برای طرح‌ریزی راهبرد امنیت ملی کشور و رهبری مذاکرات ایران با کشورهای غربی انتخاب شد، همگان او را شناختند¬.
  • مسعود ۱۹:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    خواهشمند است طبق گفته هاي رهبري هيچ كانديدا ها رو منتسب به ايشون ندونيد به نظر من هم اين هم در پازل دشمن قرار گرفتن هم هست لذا اگر هم راي نياورد بعضي از انسان هاي جاهل اينو هم منتسب به ايشون مي دونند . البته اقاي جليلي يه شخصي با مزاياي بسيار ارزنده و خوبي هستند و تا كنون در مساله هسته اي پايبند به منافع ملي نيز هستند.
  • ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    رای ما جلیلی
  • پویا ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    حالم ازشون به هم میخوره.لعنت به هر چی ضد انقلابه. خدایا زودتر یک راهی جلومون بذار که اینارو خودمون تیربارون کنیم ! الهی آمین !
  • ناهید ۱۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    بازتولید فتنه - اختلاف در بالا - ایجاد فضای دو قطبی و هیجانی که منجر به اغتشاش و آشوب در کف خیابان می‌شود، تغییر هدف ، از مبارزه برای تغییر ساختار حکومت به مبارزه مدنی برای تغییر سیاست‌ها و در این روند بر مردم تمرکز کرده و خواسته‌های آنها را مدیریت کنند « سیاست مردمی» از « سیاست قدرت »اثر گذارتر است. اینها جملات کلیدی اقای تاجیک فعال سیاسی حلقه پاریس هست خوب روی تک تکش تعمق و تفکر کنید بازتولید فتنه اختلاف در بالا ایجاد فضای دوقطبی و هیجانی کشوندن مردم به کف خیابان مبارزه برای تغییر سیاستها و روشها
  • ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    قاضی‌زاده گفت: برخی که اکنون کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری هستند و در زمانی تیم مذاکره کننده ایران را رهبری می‌کردند در حالی ادعای سازش را دارند که نمی‌خواهند پاسخ بدهند ما با چه هزینه‌ای باید روابطمان را با عربستان، قطر و ترکیه بهبود ببخشیم؟ آیا می‌توان به بهانه بهبود روابط به چند کشور از حق ملت و دولت سوریه به نفع ترورییست‌ها گذشت؟ این رفتار کجایش با اسلام و احکامی اسلام و ارزش‌های انقلاب همخوانی دارد؟
  • ۲۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴
    0 0
    ما نفهمیدیم بالاخره حرف این رسانه ها و اندیشکده های بیگانه را باور کنیم یا نکنیم ؟!
  • مهدی ۰۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    0 0
    نمی دونم چرا بعضی ها منفی می دن !؟ یعنی چه ؟ .......
  • محسن ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    0 0
    مرگ بر بی بی سی ملعون مرگ بر انگلیس خائن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس