بنیاد برکت با اجرای 16 طرح کارافرینی در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم استان کردستان ، زمینه اشتغال بیش از 2800 نفر را فراهم آورده است .

به گزارش مشرق، ارزش کل سرمایه بکار گرفته شده در این طرح ها بالغ بر 841،485،1 میلیون ریال است که شامل منابع سرمایه ای و غیر سرمایه ای می شود .
محور اصلی فعالیت‌های بنیاد برکت از آذر سال 1386 که شروع به کار کرد، توانمند‌سازی کارآفرینان، با هدف محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال و کار آفرینی بود.
مدل مشارکت بنیاد برکت در طرح های اقتصادی مناطق محروم کشور ، مدلی انحصاری و مخصوص  است که تا به حال در ایران اجرا نشده است.
سقف مشارکت بنیاد برکت تا 49 درصد است که در مناطق سرمایه‌ای و آورده‌ا‌ی متقاضی مشارکت می‌کند بهمین خاطر این بنیاد به هیچ عنوان در جایگاه مجری ظاهر نمی‌شود .
پنج سال پیش بنیاد اجتماعی ، اقتصادی و عام المنفعه برکت از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ( ره ) و به موجب رهنمودهای رهبر معظم انقلاب شکل گرفت .
بنیاد برکت در پنج سال گذشته یکی از اصلی ترین حوزه های کاری خود را سرمایه گذاری و مشارکت در طرح های اقتصادی و کار آفرینی در مناطق کمتر توسعه یافته کشور قرار داد و اکنون به دستاوردهایی قابل توجه دست یافته است .
ماهیت سرمایه گذاری ها و کارآفرینی های این بنیاد براساس مدل همکاری های مالی خرد و از طریق مشارکت اسلامی است و با همین شیوه تاکنون 120 شرکت تولیدی صنعتی و کشاورزی در اقصی نقاط کشور تاسیس شده و ضمن بکار گرفتن هزاران نفر ، وضعیت معیشت مردم در مناطق کمتر توسعه یافته را بهبود داده است .
بنیاد برکت با اهالی بومی مناطق محروم یا غیربومی علاقمند به سرمایه گذاری در مناطق محروم ، شراکت می کند و با تاسیس شرکت سهامی خاص ، موجبات راه اندازی اینگونه شرکت ها را فراهم می سازد .
بنیاد برکت تاکنون عامل برقراری سرمایه گذاری هایی به ارزش 12 هزار میلیارد ریال شده است که حدود 40 شرکت از این مجموعه به تولید رسیده و برخی دیگر در مرحله تولید آزمایشی هستند . 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس