کد خبر 215568
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶

«Red carpet» فيلم جديد رضا عطاران در فرانسه كليد خورد.

به گزارش مجله سینمایی مشرق به نقل از باني فيلم، عطاران به همراه كيوان مقدم (طراح صحنه و لباس) و احمد احمدي (مدير فيلمبرداري) چهارشنبه شب عازم فرانسه شدند تا روز پنج‌شنبه اولين پلان‌هاي فيلم جلوي دوربين برود. داستان فيلم جديد رضا عطاران در حاشيه جشنواره كن اتفاق مي‌افتد و ماجراي ينج ايراني است كه به عشق حضور در اين فستيوال عازم فرانسه مي‌شود و در جشنواره كن درگير اتفاقاتي مي‌شود.

به غير از عطاران كه نقش اصلي «Red Carpet» را بازي مي‌كند يك بازيگر زن فرانسوي نيز در اين فيلم حضور خواهد داشت. اين بازيگر ظرف چند روز آينده انتخاب مي‌شود و جلوي دوربين خواهد رفت. ظاهراً قرار است بخش‌هايي از اين فيلم با پايان يافتن فستيوال كن و پايان فيلمبرداري در اين كشور در ايران فيلمبرداري شود.

«Red Carpet » با دوربين «FD» فيلمبرداري مي‌شود. عطاران براي ساخت اين فيلم از اداره نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد پروانه ساخت ويدئويي گرفته است. ظاهراً پروانه ساخت به تهيه‌كنندگي مشترك رضا عطاران و احمد احمدي صادر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس