
به گزارش مشرق، شبکه ايران به نقل از پايگاه اطلاعرساني گلوبال ريسرچ نوشت: با فرارسيدن ايام کريسمس، پنتاگون به مردم آمريکا عيدي داد و اين عيدي چيزي نبود جز بزرگترين بودجه نظامي آمريکا در دوران پس از جنگ دوم جهاني!
بر اساس اين گزارش، روز 22 دسامبر کنگره و سناي آمريکا بودجهاي معادل 725 ميليارد دلار!! را براي پنتاگون در سال 2011 تصويب کردند. اين بودجه اکنون تنها نيازمند امضاي باراک اوباما رييسجمهور آمريکاست تا به تصويب نهايي برسد.
گلوبال ريسرچ با بيان اينکه بيش از 158 ميليارد دلار از اين بودجه صرف ادامه اشغالگريهاي آمريکا در عراق و افغانستان خواهد شد، تصريح کرد: حتي اين رقم هنگفت را نيز نميتوان رقم نهايي دانست و احتمالا در آتيه با تصويب متممهاي قانوني بر ميزان اين بودجه افزوده خواهد شد.
به نوشته اين پايگاه اطلاعرساني بودجه نظامي مزبور که بزرگترين بودجه پس از جنگ دوم جهاني محسوب ميشود، عملا 2 هزار و 354 دلار از جيب هر آمريکايي به نفع پنتاگون هزينه ميکند.
بنابراين گزارش، بودجه مزبور احتمالا معادل بيش از 50 درصد از کل بودجههاي نظامي جهان در سال 2011 خواهد بود.
گلوبال ريسرچ اين افزايش سرسامآور بودجه نظامي آمريکا را خطري بزرگ براي اين کشور دانسته است.