تیم‌های منچسترسیتی و آرسنال در لیگ برتر انگلیس مقابل حریفان خود به برتری رسیدند.

به گزارش مشرق، در دیدارهای باقیمانده از هفته سی‌و‌هفتم لیگ برتر انگلیس شب گذشته (سه‌شنبه) دو دیدار برگزار شد. در یکی از دیدارها منچسترسیتی در حالی در خارج از خانه به مصاف ردینگ رفت که روبرتو مانچینی سرمربی این تیم از سمتش اخراج شده بود و برایان کید، دستیار مانچو هدایت من‌سیتی را به عهده داشت. نتایج و جزئیات کامل و جدول رده بندی لیگ برتر انگلیس را در اینجا ببینید.

آبی‌های منچستر موفق شدند این بازی را با نتیجه 2 بر صفر به سود خود به پایان ببرند تا جایگاه دومی خود را استحکام ببخشند. گل‌های این بازی را سرخیو آگوئرو (40) و ادین ژکو (88) به ثمر رساندند تا من‌سیتی با 78 امتیاز نایب قهرمانی خود در این فصل از مسابقات را تثبیت کند.

در دیدار دیگر آرسنال در ورزشگاه امارات پذیرای ویگان اتلتیک بود. ویگان که به تازگی با شکست منچسترسیتی به مقام قهرمانی این فصل از رقابت‌های جام حذفی انگلیس رسیده بود در این بازی با  نتیجه سنگین 4 بر یک مغلوب توپچی‌ها شد تا به دسته پائین‌تر یعنی لیگ قهرمانی سقوط کند.

گل‌های آرسنال را در این مسابقه لوکاس پودولسکی (11 و 68)، تئو والکات (63) و آرون رمزی (71) به ثمر رساندند و تنها گل ویگان را شاون مالونی در دقیقه 45 وارد دروازه میزبان کرد.

 آرسنال با این برد 70 امتیازی شد و در رده‌ چهارم جدول قرار گرفت. اگر  شاگردان آرسن ونگر آخرین بازی خود که میهمان نیوکاسل خواهد بود را با برد پشت سر بگذارد سهمیه لیگ قهرمانان را به دست خواهد آورد.

در فاصله یک هفته مانده به انتهای فصل جاری لیگ برتر انگلیس در جدول رده‌بندی منچستریونایتد با 88، منچسترسیتی با 78، چلسی با 72، آرسنال با 70 و تاتنهام با 69 امتیاز به ترتیب در رده‌های اول تا پنجم جدول رده‌بندی قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس