به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، حیدر حیدری با بیان اینکه تعداد حوادث کوهستان در فصل تابستان نسبت به فصل زمستان، افزایش مییابد، گفت: حوادثی همچون گمشدن، گرمازدگی و سقوط ازدیوارهها از جمله حوادث شایع در فصل گرما در کوهستان است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 50 پایگاه در کشور مشغول به فعالیت هستند،گفت: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته تا پایان سال، عدد پایگاه به 65ارتقاء مییابد.
حیدری با بیان اینکه باید در تمامی شهرستانهای دارای کوه پایگاههای کوهستان ایجادشود، گفت: از سال گذشته آموزش امدادگران در رشته های سنگنوردی، غار، یخ و برف آغاز شده که پس از اتمام دورههای آموزش تخصصی وسایل و تجهیزات کوهنوردی در اختیار نجاتگران قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه از ماه جاری توزیع تجهیزات انفرادی امدادگران در سطح کشورآغازمیشود، گفت: بر اساس آمارهای موجود بیشترین عملیاتهای کوهستان در استان تهران، اصفهان، کرمانشاه و مازندران پوشش داده شده و بر همین اساستجهیزات بیشتری توزیع میشود.
حیدری با بیان اینکه هلالاحمر متولی امداد و نجات در کوهستان نیست، گفت:هیچ ارگانی وجود ندارد که بر اساس قانون متولی امداد در کوهستان باشد.
وی با بیان اینکه امداد و نجات شهری، بر عهده آتشنشانی است و آنها نیزتنها در حوزه نقشه استحفاظی فعالیت میکنند، گفت: شمال تهران تنها یک نمونه خاص است که امدادرسانی در کوه های آن تقسیمبندی شده و در حوزه شهری محسوب میشود.
در پایان حیدری بیان کرد که تاکنون 3000 امدادگر داوطلب آموزشهای امداد در کوهستان را فرا گرفتهاند.
معاون عملیات امدادونجات جمعیت هلالاحمر از احداث 15 پایگاه دیگر تا پایان سال جاری خبر داد.