کد خبر 214093
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

هواپیمای جنگنده اف 35 ملقب به "جنگنده تهاجمی مشترک" یا "JSF" تبدیل به هدف اصلی هکرهای ارتش چین شده است.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از روزنامه دیلی میل، هکرهای چینی حملات بسیار گسترده ای را به رایانه های شرکت دفاعی "لاکهید مارتین " انجام داده اند. بر اساس اطلاعات منتشر شده این هکرها که برای ارتش چین فعالیت می کنند در چند سال اخیر حملات گسترده ای را به رایانه های شرکت لاکهید انجام داده و هدف آنها سرقت اطلاعات مربوط به جنگنده نسل پنجم اف 35 است.

در حال حاضر سازمان امنیت داخلی انگلستان "MI5" و پلیس فدرال آمریکا "FBI" معتقد هستند که بر اساس تحقیقات انجام شده از سوی متخصصان منبع اکثر حملات انجام شده کشور چین بوده است. بنا به اعلام این منابع ارتش چین به نرم افزارهای بسیار پیشرفته ای دست پیدا کرده است که می توانند به صورت مخفیانه اطلاعات موجود در رایانه های مورد حمله را دانلود کند.


جنگنده اف 35

به گزارش مشرق، ارتش چین در سالهای اخیر توجه ویژه ای را به بحث طراحی و ساخت جنگنده های پنهان کار مبذول داشته و به منظور بدست آوردن اطلاعات و فناوری های مورد نیاز در این بخش به شکل ویژه ای در بحث جاسوسی سایبری برای بدست آوردن اطلاعات موجود سرمایه گذاری کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس