تمامی نیازهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و... را از آن طریق برطرف می سازند."در دنیای امروز مردم هر کشوری مطابق با نیازهای خود، رسانه مورد علاقشان را انتخاب کرده و تمامی نیازهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و... را از آن طریق برطرف می سازند
این شروع مقاله ای است که چندی پیش سایت کانادایی "کانادا دات کام" درباره شبکه های ماهواره ای خصوصا رسانه های فارسی زبان منتشر کرده است.
این رسانه وابسته به دولت کانادا در این مقاله با نگاهی بر انتخابات ریاست جمهوری در ایران، ضمن اشاره به فتنه سال 88، سعی دارد چهره ای معصوم از رسانه های وابسته به غرب را به نمایش بگذارد. این در حالی است که سیاست های جانبدارانه رسانه ها و شبکه های ماهواره ای وابسته به غرب در مسأله سوریه، بحرین و دیگر کشورهای مورد تجاوز سیاست مداران غربی، بر همگان مشهود است.
این سایت در ادامه مطلبش با اشاره به شبکه های ماهواره ای فارسی زبان و پیشی گرفتن بی بی سی و صدای آمریکا از رقبای خود مدعی شد که شبکه من و تو توانسته است با برنامه های سرگرم کننده ای مثل آکادمی موسیقی گوگوش گوی سبقت را از آنان برباید.
"کانادا دات کام" مدعی شد شبکه من و تو با بودجه ای معادل نصف بودجه صدای آمریکا توانسته است بینندگان بیشتری را به خود اختصاص دهد. این رسانه نوشت: «در این بین شبکه های صدای آمریکا و بی بی سی توانستند بیشترین مخاطب را به خود اختصاص دهند اما با گذشت زمان شبکه تلویزیونی من و تو با نام تجاری network marjan television توانست با ارائه برنامه هایی مثل آکادمی موسیقی گوگوش و برنامه هایی با رنگ و لعاب متفاوت به رقیب جدی برای دیگر شبکه های ماهواره ای فارسی زبان تبدیل شود.»
این رسانه کانادایی در ادامه با اشاره به تاریخچه پدید آمدن شبکه من و تو و سوابق کاری کیوان عباسی، مدیر این شبکه نوشت: « شبکه تلویزیونی مرجان در سال 2009 توسط کیوان و مرجان عباسی در لندن راه اندازی شد. بسیاری از کارشناسان دلیل موفقیت این شبکه را سابقه رسانه ای کیوان عباسی معرفی کرده اند. کیوان عباسی بعد از گذراندن تحصیلات عالیه خود در دانشگاه شهر حیفا و آشنایی با میشل کلین توانست فعالیت خود را در زمینه رسانه با راه اندازی تلویزیون هاستلر کلید بزند.»
این سایت کانادایی در حالی از مدیریت کیوان عباسی در یک تلویزیون پورنو در کانادا خبر می دهد که برخی دیگر از شبکه های ماهواره ای پورنو با مدیریت ایرانیان خارج نشین در این کشور راه اندازی شده است. چندی پیش نیز مدیر شبکه نگین، یکی از این شبکه های مستقر در کانادا طی مطلبی از مدیریت کیوان عباسی در تلویزیون ..... خبر داد
"کانادا دات کام" درباره شناخت کیوان عباسی از جوانان ایرانی و نحوه راه اندازی ببین تی وی چنین نوشت: «کیوان عباسی بعد از مدتی همکاری و آشنایی با تلویزیون های فارسی زبان و شناخت فعالیت های این بخش از جامعه ایرانی و ارتباط بیشتر با جوانان توانست تا ارتباط نزدیکی را با نسل جوان برقرار سازد. این تفکر باعث شد تا او در سال 2006 اولین شبکه اینترنتی فارسی زبان را راه اندازی نماید و با گروه جوان ببین تی وی نظر بسیاری از سرمایه گذاران رسانه ای را به خود جلب کند.»
سایت "کانادا دات کام" در ادامه با اشاره به جذب سرمایه گذاران شرکت های تجاری و تأسیس شبکه تلویزیونی مرجان در سال 2009 از سرمایه گذاری رابرت بالیوزی در این شبکه خبر داد.
(خاطر نشان می سازد رابرت بالیوزی پسر حسن موقر بالیوزی بنیان گذار بخش فارسی بی بیسی و از سر سپرده های بهائیان می باشد.)
این رسانه دولتی کشور کانادا که پا فشاری بر خصوصی بودن شرکت تلویزیونی مرجان دارد در پایان ضمن اشاره به اظهارات یکی از کارکنان سابق شبکه من و تو، از افرادی که این ویدئو را منتشر کردند انتقاد کرد.
"کانادا دات کام" نوشت: «مخالفین شبکه من و تو چندی پیش با ورود به حریم خصوصی یکی از عوامل سابق شبکه من و تو و انتشار ویدئوی خصوصی وی در اینترنت وارد حریم خصوصی افراد شده و آن را نقض کردند.»
شایان ذکر است چندی پیش سایت بالاترین نیز طی مطلبی از کلیپ لو رفته یکی از کارکنان زن شبکه من و تو خبر داد.
این ویدئو که به صورت تماس با اسکایپ می باشد یکی از عوامل جدا شده من و تو و برنامه ساز این شبکه ضمن اشاره به زیر نظر بودن کارکنان شبکه من و تو در انگلیس و کنترل تماس های آنان، از سوء استفاده و قاچاق دختران ایرانی توسط مدیریت شبکه من و تو پرده برداشت. وی در مکالمه اش چنین می گوید: «بعضی از دخترانی که با هزار امید و آرزو برای کار در شبکه معرفی می شدند توسط مدیریت شبکه به کانادا فرستاده و به تلویزویون .....(که محتوای غیر اخلاقی دارد) معرفی می شدند.»
این در حالی است که تا کنون شبکه من و تو هیچ پاسخی به عملکردش و قاچاق دختران پاک ایرانی نداشته است. دخترانی که فریاد آنان به هیچ کس نمی رسد و پدر و مادر آنان باید بنشینند و پرپر شدن دختر معصومشان را نظاره کنند.
گفتنی است چندی پیش نیز تلویزیون "العربیه" و روزنامه انگلیسی "فایننشیال تایمز" در اقدامی مشابه با سایت کانادایی "کانادا دات کام" در حمایت از شبکه من و تو گزارشی از این شبکه را ارائه کردند.
العربیه و فایننشیال تایمز که منکر تأثیر شبکه های ماهواره ای بر سبک زندگی یک ملت است در این گزارش سعی دارند شبکه من و تو را یک شبکه تفریحی معرفی کنند که هیچ دخالتی در سیاست های داخلی ایران ندارد. سناریویی که بعد از شکست تلویزیون های سیاسی به خصوص شبکه بی بی سی و موضع گیری های آن ها از سوی غرب تغییر کرد و در برنامه های تفریحی شبکه من و تو هویدا گردید.
پروژه ای که من و تو با استفاده از آن حرف ها و عقده های سیاسی اربابانش را با قالب هایی متفاوت به خورد بینندگانش می دهد.