کد خبر 212052
تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۵

پس از ارسال اساسنامه کمیته ملی المپیک به IOC برای دومین بار، این اساسنامه باز هم مورد تأیید قرار نگرفت.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، 21 فروردین 1392 بود که سرانجام بعد از گذشت چند هفته از اصلاح اساسنامه، سرانجام برای دومین بار اساسنامه کمیته ملی المپیک به IOC ارسال شد تا شاید تکلیف انتخابات کمیته مشخص شود.

با وجود اینکه مسئولان ورزش کشور این بار مطمئن بودند که این اساسنامه مورد تأیید قرار می‌گیرد، اما بازهم این اتفاق رخ نداد و IOC به چند بند اساسنامه کمیته ملی المپیک ایران ایراد گرفت و خواستار پاسخ در خصوص برخی ابهامات موجود در اساسنامه شد.

بر این اساس اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک قرار است در جلسه روز سه شنبه در خصوص اساسنامه گفت‌وگو کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • لواسان بزرگ ۰۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
    0 0
    به هر حال بهانه ای هست تا مسئولین کمیته اجرایی وسازمان ورزش چند سفری به مالزی و... برای توجیه داشته باشند شما چرا ناراحت میشید؟؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس