کد خبر 211364
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷

آشپزخانه محلی است که بسیاری از الودگی ها در این نقطه قرار می گیرد و هود وسیله ای است که سعی دارد آلودگی ها را خارج کند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، یکی از وسایل آشپزخانه که بوی بد و چربی های اضافی غذاها را به خود می کشد هود است. این دستگاه که در بالای گاز قرار دارد روزانه مدت زیادی در حال کار کردن است اما خیلی کم مورد توجه قرار  می گیرد.

 بسیاری از خانواده ها خیلی کم هود را تمیز می کنند که این باعث می شود کثیفی ها پس از مدتی از هود خارج شده و خانه را آلوده کند. برای آنکه به این مشکل دچار نشوید بهتر است هر دو ماه یکبار هود را تمیز کنید.

** در مرحله اول یک فیلتر مناسب با هود آشپزخانه تهیه کنید تا در هنگام تمیز کاری فیلتر را نیز تعویض نمایید. آلوده ترین نقطه در یک هود فیلتر آن است که چربی ها را به خود می گیرد.

** در هنگام تمیز کردن مراقب بخش هایی مانند لامپ و پریز برق باشید تا دچار مشکل نشوند. اگر مشکلی برای پریز برق رخ دهد ممکن است بعدها استفاده از دستگاه سخت یا به طور کلی از بین بروند.

** بر روی فیلتر هود یک پنجره فولادی قرار دارد که چربی ها را می گیرد. این پنجره را بهتر است با استفاده از آب ولرم و صابون بشویید. استفاده از برس نیز می تواند برای تمیز کردن چربی ها مناسب باشد.



** برای پاک کردن لکه های چربی بسیار سخت که در قسمت داخلی هود یا روی پنجره قرار گرفته است می توانید از یک دستمال آغشته به نفت بهره ببرید. البته دقت داشته باشید نفت را به قسمت های بیرونی نزنید چرا که رنگ هود را خراب می کند.

** در هنگام نصب دوباره هود به قسمت فیلتر آن دقت داشته باشید چرا که اگر فیلتر درست نصب نشود ممکن است هود نیز به درستی و دقیق کار نکرده و دچار مشکلاتی گردد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس