بی‌بی‌سی، مستند «احمدی‌نژاد» را می‌سازد، هشدار خزانه دار کل کشور به مرتضوي، اقدام قابل تقدير يک وزير درباره خودروهاي پلاک قرمز، نسخه اسرائيلي زنده باد بهار! از جمله مطالب و خبرهای ویژه ای هستند که روزنامه های امروز کشور به آنها پرداخته اند.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

* * *

نسخه اسرائيلي زنده باد بهار!
يك تحليلگر صهيونيست ضمن حمله به مواضع ضد صهيونيستي احمدي نژاد، خطاب به وي نوشت: زنده باد بهار دوستي ميان ايران و اسرائيل.

به گزارش بالاترين، مئير جاودانفر در وب سايت «The Iran-Israel Observer» مي نويسد: 4ماه بيش نمانده بين احمدي نژاد و باي باي با او ... حملات لفظي وي عليه اسرائيل وقيح ترين بود. او نه فقط در همايش جهان بدون صهيونيسم گفت «همانطور كه امام فرموده اند، اسرائيل بايد از صفحه روزگار محو شود»، بلكه هولوكاست را انكار و اسرائيل را به يك ويروس تشبيه كرد. حملات او زشت و بي شرمانه بود. او دشمن افراطي ماست.

بر اساس گزارش روزنامه کیهان، اين ايراني صهيونيست تبار سپس مدعي دوستي ملت ايران و ملت [!؟] اسرائيل شده و اين در حالي است كه اولاً اغلب صهيونيست هاي ساكن در سرزمين هاي اشغالي يا پدران آنها اتباع كشورهاي مختلف اروپايي، آفريقايي و آمريكايي بوده اند كه پس از اشغال سرزمين فلسطين و به زور اسلحه صهيونيست ها و حمايت آمريكا و اسرائيل راهي اين سرزمين شده و ثالثاً در طول 65 سال گذشته، رژيم نامشروع صهيونيستي منشأ بسياري از جنگ ها و ترورها و جنايت ها در سراسر منطقه خاورميانه بوده است.

آنچه در مضمون نوشته تحليلگر صهيونيست قابل توجه است، ادعاي دوستي با مردم اسرائيل مشابه ادعاي ليدر حلقه انحرافي است. در واقع اين صهيونيست دو آتشه هرچه از منطق انساني و ضد صهيونيستي احمدي نژاد منزجر است، منطق ليدر حلقه انحرافي را عيناً تأييد و قرائتي منطبق با مدعاي «زنده باد بهار» ارائه مي كند.

اقدام قابل تقدير يک وزير درباره خودروهاي پلاک قرمز
خراسان نوشت: بر اساس گزارش يک نهاد نظارتي، يکي از وزراي اقتصادي در نامه اي به نيروي انتظامي، از فرمانده آن خواسته بوده که به محض رويت خودروهاي دولتي متعلق به اين وزارتخانه در جاده هاي کشور، اقدام به توقيف و انتقال اين خودروهاي پلاک قرمز به پارکينگ حتي در صورت داشتن برگه ماموريت کنند.وي همچنين از رييس دفتر خود خواسته است شخصا با توجه به عدم نياز به تردد اين گونه خودروها در ايام نوروز، علت صدور برگه هاي ماموريت را در اين ايام بررسي و رسيدگي کند.



هشدار خزانه دار کل کشور به مرتضوي
روزنامه خراسان در ویژه های خود نوشت: بر اساس نامه چندي پيش خزانه دار کل کشور به سعيد مرتضوي، از وي خواسته شده است با توجه به اقدام خلاف قانون ادارات کل تامين اجتماعي مبني بر برداشت مطالبات اين سازمان بابت حق بيمه و خسارات تاخير و جريمه هاي مربوط به حق بيمه از برخي حسابهاي دولتي، هرچه سريعتر نسبت به توقف اين رويه اقدام کند. خزانه دار کل کشور در نامه خود هشدار داده است که اين اقدام سبب ايجاد اختلال در نظام مالي دولت شده و بعضا باعث تاخير در اجراي عمليات هاي عمراني کشور نيز مي شود.

نشريه آمريكايي: نخبگان ايران با ارزيابي رهبري از تحريم ها همراهند
«ديدگاه [ آيت الله] خامنه اي در اين باره كه غرب را تخطئه مي كند بر فضاي گفتماني نخبگان در ايران غلبه دارد».
روزنامه کیهان نوشت: نشريه آمريكايي نشنال اينترست ضمن درج تحليل فوق، به بررسي اين پرسش پرداخت كه چرا تحريم هاي ايران كارآيي ندارند؟ به نوشته اين نشريه «آمريكا از نفوذ خود در سيستم مالي بين المللي براي اعمال گسترده ترين تحريم ها عليه ايران استفاده كرده است.

 در گزارش جديدي كه هفته گذشته منتشر گرديد و براساس متجاوز از سي مصاحبه عميق و تأييد شده با مقامات ارشد سياسي، كارشناسان و اعضاي جامعه تجاري ايران تنظيم گرديده، ما نشان داده ايم كه تحريم ها بين نخبگان اثرپذيري محسوسي نداشته اند. روايت و ديدگاه[آيت الله] خامنه اي كه غرب را به عنوان يك گروه بيرحم، غيراخلاقي و مترصد غلبه بر ايران و وابسته كردن آن به قدرت هاي غربي ترسيم مي كند، همچنان بر فضاي گفتماني نخبگان غلبه دارد. در مباحثات داخلي نقطه نظرات وي غيرقابل سرپيچي بوده و علاوه بر آن بر اثر ادامه خصومت هاي خارجي، گفتمان وي تثبت شده است.»

اين نشريه آمريكايي با تأكيد بر اينكه «اقتصاد ايران به واسطه انعطاف، توانسته با تحريم ها تطبيق پيدا كند نه اينكه درهم بشكند» مي افزايد: تحريم ها موجب گرديده كه آن كشور سياست «اقتصاد مقاومتي» را در پيش گيرد. اين رويه كوتاه و ميان مدت از طرق مختلف انجام گرفته است، منجمله با حفظ موازنه مثبت تجاري از طريق كنترل واردات و با حفظ موازنه مثبت پرداخت ها ازطريق استفاده از منابع مالي داخلي براي سرمايه گذاري در پروژه ها، اتكا به ذخاير ارز خارجي، كاهش وابستگي بودجه دولت به درآمد نفت، بالا بردن درآمدها از طريق اخذ ماليات و خصوصي سازي و افزايش حجم پالايش نفت در داخل جهت استفاده از مازاد نفت خام در داخل و تغيير نوع مواد انرژي زا در داخل و آزادسازي گاز براي صادرات.

علاوه بر آن الگوهاي تجاري نيز مجبور شده اند كه معاملات را در عوض شبكه هاي بانكي در شبكه هاي غيررسمي مالي انجام دهند و اجناس به صورت پاياپاي معامله شوند.اين نشريه نوشت: هيچگونه مدركي وجود ندارد كه حاكي از كاهش شتاب برنامه هسته اي ايران در طول چهار سال گذشته باشد. ذخيره اورانيوم با غلظت پايين و اورانيوم با غلظت متوسط و همچنين نصب سانتريفيوژهاي نسل اول و دوم افزوده شده اند.

بی‌بی‌سی، مستند «احمدی‌نژاد» را می‌سازد
روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت:  یکی از شبکه‌های خبری خارجی قصد دارد مستندی برای رئیس‌جمهور ایران بسازد. عصرایران نوشت؛ شبکه انگلیسی بی‌بی‌سی فارسی وابسته به وزارت امورخارجه این کشور، قصد دارد بعد از پایان ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد، مستندی از عملکرد 8 ساله وی را تهیه کند. عوامل تولید این مستند به تهیه‌کنندگی بزرگمهر شرف‌الدین هم‌اکنون رایزنی‌هایی را با عوامل داخلی برای تهیه این مصاحبه‌ها آغاز کرده و احتمالا این مصاحبه‌ها با موافقان و منتقدان محمود احمدی‌نژاد در شهر دبی ضبط خواهد شد.

آخرین وضعیت نماینده‌ای که هنوز در کماست
آرمان روابط عمومی نوشت:  نماینده مجلس نهم همچنان در کماست. صراط نوشت؛ حجت‌الاسلام سیدعلی یحیی‌زاده، فرزند حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجلال یحیی‌زاده اظهار کرد: پدرم همچنان در کماست و تنفس ایشان با کمک دستگاه انجام می‌گیرد اما از برکت دعای خیر مردم خصوصا مردم شریف یزد وضعیت عمومی ایشان و فعالیت کلیه و فشار خون با وجود ضایعه حاد مغزی که برای ایشان پیش آمده بدون نیاز به دارو کنترل شده و این برای پزشکان مایه تعجب است که بدن ایشان در این مدت طولانی مقاومت خود را حفظ کرده است. وی افزود: ما این را نشانه‌ای از اثرگذار بودن دعای خیر مردم تا سلامتی کامل ایشان می‌دانیم و بعد از این هم به دعای خیر مردم نیاز داریم زیرا شرایط ایشان به گونه‌ای نیست که از پزشکان کاری ساخته باشد اما به هر حال ما امیدوار به لطف خدا هستیم.
 
تل آويو توان مقاومت در برابر شليك موشك ها را ندارد
کیهان نوشت: فرمانده جبهه داخلي رژيم صهيونيستي هشدار داد سامانه دفاع موشكي موسوم به «گنبد آهنين» براي حمايت از مناطق مسكوني و غيرنظامي در مقابل موشك هاي حزب الله كافي نيست.

به گزارش خبرگزاري قدس آيال آيزنبرگ گفت: سامانه گنبد آهنين فقط تا حدودي مي تواند از تاسيسات نظامي و مناطق راهبردي اسرائيل حمايت كند و از توانمندي لازم براي حفاظت مناطق مسكوني و غيرنظامي در مقابل موشك هاي مقاومت حزب الله برخوردار نيست.
آيزنبرگ افزود: حزب الله پنج هزار موشك در اختيار دارد و تل آويو و حومه آن در جنگ آينده هدف باراني از موشك هاي هولناك مقاومت قرار خواهد گرفت.

وي گفت: من بر اين باورم كه حزب الله هر روز بيش از هزار موشك و گلوله به عمق مناطق مسكوني اسرائيل شليك خواهد كرد.
همچنين يك فرمانده ارتش رژيم صهيونيستي با ابراز نگراني از افزايش توان نظامي حزب الله لبنان، تصريح كرد، موشكهاي حزب الله لبنان زمين را در هر جنگ آينده زير پاي ارتش اين رژيم به لرزه درخواهد آورد.

ژنرال «كوبي باراك» فرمانده شعبه فن آوري و لجستيك ستاد مشترك ارتش رژيم صهيونيستي با بيان اين مساله، تاكيد كرد: هرگونه رويارويي با حزب الله لبنان، جنگ را به داخل سرزمينهاي اشغالي منتقل خواهد داد.

باراك در ادامه تاكيد كرده كه هرگونه جنگ با حزب الله در آينده، روزانه اسرائيل را با حداقل 1200 موشك مواجه خواهد ساخت.
به گفته وي حزب الله در جنگ آينده به ابتكارات تازه اي براي كاهش قدرت حركت و مانور دهي ارتش رژيم صهيونيستي دست خواهد زد.
وي همچنين گفته است كه روز اول جنگ شاهد حملات موشكي بسيار سنگين و دقيق از سوي حزب الله عليه مراكز حساس ارتش بويژه تجمعات نظامي، مراكز اورژانس، مراكز پشتيباني و مراكز لجستيكي خواهد بود.

زمان جلسه چهارم دادگاه مرتضوي مشخص نيست
تهران امروز نوشت: مدير خراساني قاضي پرونده قضات كهريزك گفت: هنوز براي برگزاري چهارمين جلسه رسيدگي به پرونده قضات تعليقي كهريزك تصميمي اتخاذ نشده است.وي افزود: پس از تشكيل جلسه با همكاران زمان جلسه بعدي اعلام مي‌شود.

تذکر احمدی‌نژاد به ملک‌‌‌‌زاده
آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که رئیس‌جمهور در حاشیه بازدید سرزده از ستاد تسهیلات نوروزی با ملک‌‌زاده برخورد کرد. ندای انقلاب نوشت؛ محمود احمدی‌نژاد در بازدید سرزده خود از ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی که با همراهی مشایی رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد و موسوی رئیس سازمان حج و زیارت صورت می‌گرفت به محمدشریف ملک‌زاده تذکر داد.

 رئیس‌جمهور در این مراسم به ملک‌زاده دستور می‌دهد از مشایی برای ایراد سخنرانی دعوت شود ولی ملک‌زاده به بهانه صرفه‌جویی در وقت اعلام می‌کند که به مدت 5 دقیقه از فرمایشات مهندس مشایی بهره‌مند می‌شویم که در همین حین احمدی‌نژاد وی را مورد بازخواست قرار می‌دهد و می‌گوید «بگذارید که هر چقدر دوست دارد صحبت کند، چرا برای ایشان وقت تعیین می‌کنید؟»

کاندیدای شورای شهر نمی‌شوم
آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که محسن ‌هاشمی‌رفسنجانی، مدیرعامل سابق مترو تهران و حومه گفت که برنامه‌ای برای کاندیداتوری در انتخابات شورای شهر ندارم. انتخاب نوشت؛ محسن‌ هاشمی‌رفسنجانی در پاسخ به این پرسش که شنیده شده در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران شرکت می‌کنید؟ گفت: برنامه‌ای برای کاندیداتوری شورای شهر ندارم. مدیرعامل سابق شرکت متروی تهران ادامه داد: هنوز برای حضور در انتخابات شورای شهر تصمیمی نگرفته و به جمع‌بندی نرسیده‌ام.


خاتمي را براي رد صلاحيت نامزد مي كنند!
با وجود مخالفت برخي مشاوران خاتمي با نامزدي وي و قطعيت رد صلاحيت او از سوي شوراي نگهبان، تحركات حلقه حزب مشاركت براي واداشتن خاتمي فزوني گرفته است.

بر اساس گزارش کیهان، اين تحركات افراطيون ادامه فتنه انگيزي ناكام سال 88 و تحريم انتخابات مجلس در اسفند 1390 ارزيابي مي شود. در برخي جلسات داخلي افراطيون اين گونه گفته شده كه با توجه به قطعيت رد صلاحيت خاتمي، حتما بايد او را به ميدان آورد تا از اين طريق حضور او را در جبهه اپوزيسيون و تحريم قطعي كرد. اين گروه معتقدند بدين ترتيب مي توان فضاي رواني عليه نامزدهايي قطعي نظير عارف و روحاني و محتمل مانند جهانگيري و نجفي و... را سنگين تر كرد و با چماق «اصلاح طلب بدلي» آنان را از حضور در صحنه انتخابات راند.

پيش از اين احمد پورنجاتي از اعضاي فراكسيون مشاركت در مجلس ششم و از مشاوران نزديك خاتمي به روزنامه بهار گفته بود كه خاتمي نگران است نامزد شده و رد صلاحيت شود و او نمي خواهد مهر رد صلاحيت از سوي نظام در كارنامه اش ثبت شود. پورنجاتي همچنين از مخالفت طيفي از مشاوران با نامزدي مجدد خاتمي خبر داده بود، موضوعي كه مشاوراني نظير كرباسچي و مرعشي نيز بر آن صحه گذاشته اند.

با اين حال جواد اطاعت از اعضاي حزب اعتماد ملي مي گويد گروهي به نام شوراي راهبري اصلاحات و با حضور 35 تن از مشاوران خاتمي در 5 كميته اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، سياست داخلي و سياست خارجي فعال شده تا به ارزيابي وضع موجود و تدوين برنامه بپردازد. او با اشاره به دودستگي در ميان مشاوران، مي گويد: ما تلاش مي كنيم كه خاتمي نامزد شود. ما بايد فضا را به گونه اي فراهم كنيم كه آقاي خاتمي به شركت در انتخابات تمايل پيدا كند و احساس كند فضا براي حضورش فراهم است.

او در مصاحبه با روزنامه بهار و در پاسخ اين سوال كه «الان نگراني هاي خاتمي چيست كه نامزد نمي شود؟ نگران رد صلاحيت است؟» مي گويد: نه، اصلا بحث نگراني براي رد صلاحيت و اين ها نيست. بحث اين است كه چالش جديدي براي كشور ايجاد نشود، يعني آمدن آقاي خاتمي براي كشور هزينه اي به همراه نداشته باشد. بالاخره اگر بناست در يك كشور عقلانيت سياسي حاكم باشد، براي برون رفت از وضع موجود جريان حاكم بايد بپذيرد انتخاباتي برگزار كند كه آقاي خاتمي هم يكي از گزينه هاي آن باشد ولي اگر غير از اين باشد ممكن است به گونه اي باشد كه اين كنش و واكنش ها براي كشور هزينه اي داشته باشد.


سفرهاي خارجي جريان انحرافي براي انتخابات
به گزارش تهران امروز، سيدحسين نقوي‌حسيني عضو كميسيون امنيت ملي مجلس، در گفت‌وگو با فردا درخصوص تحركات و برنامه‌هاي جريان انحرافي براي انتخابات و برنامه‌هاي رحيم مشايي براي سفرهاي خارجي مي‌گويد: آقاي مشايي مسئول دبيرخانه جنبش عدم تعهد است و اگر سفرهاي وي در راستاي اين پست باشد، سفر كاري محسوب مي‌شود و اگر برنامه سفري خارج از اين چارچوب طرح‌ريزي شده باشد، نوعي موازي‌كاري و دخالت در امور وزارت خارجه تلقي شده و اين وزارت‌خانه بايد جلوي آن را بگيرد، چراكه طبق تذكر رهبر معظم انقلاب، نبايد موازي‌كاري در امور وزارت خارجه وجود داشته باشد.

فرود اضطراري هواپيماي حامل مسافران ايراني در فرودگاه قاهره
رسانه‌هاي مصري از فرود اضطراري يك هواپيماي حامل مسافران ايراني در فرودگاه قاهره خبر مي‌دهند. به گزارش پايگاه خبري الدستور مصر، هواپيماي مسافربري شركت "ايرممفيس" كه از تهران عازم فرودگاه "برج العرب" بود به طور اضطراري در فرودگاه قاهره فرود آمد. بنابر اين گزارش، اين فرود اضطراري به دليل اوضاع نامساعد جوي فرودگاه "برج العرب" روي داده است.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:  7 مسافر ايراني كه خانواده معاون كاردار ايران در مصر هستند در اين هواپيما حضور داشته‌اند. شركت هواپيمايي اير ممفيس يك شركت متعلق به يك تاجر مصري است كه به انتقال گردشگران ايراني به مصر مي‌پردازد. اولين پرواز 48 گردشگر ايراني اين شركت روز چهارشنبه گذشته انجام شده است.

مجری بی‌بی‌سی: به کسی مربوط نیست من همجنس‌گرا هستم
بعد از افشاگری‌های اخیر درباره پیوستن نگین شیر آقایی به گروه همجنس‌گرایان لندن، این مجری بخش فارسی بی‌بی‌سی در واکنش به مطالب منتشر شده در وب‌سایت شخصی‌اش مطلبی را با عنوان «قرن 21 قرن آزادی» طرح کرده و نوشت:«در قرن 21 که دنیا دهکده جهانیه و صحبت از دموکراسی، آزادی بیان و اندیشه نقل همه مجالسه متاسفانه در کمال ناباوری بعضی‌ها می‌خوان عقایدشونو به بقیه تحمیل کنن. باید به این آقایان بگم من در ایران زندگی نمی‌کنم که هر طور شما بخواید زندگی کنم.

روزنامه وطن امروز نوشت: من یک شهروند انگلیسی‌ام و افتخار هم می‌کنم که انگلیسی‌ام. من مجبور نیستم به قوانین 1400 سال پیش اسلامی شما پابند باشم. اینجا ایران نیست که شما بخواهید برای من تعیین تکلیف کنید. من همجنس‌گرا هستم. به کسی هم مربوط نیست. مگر ما به شما می‌گیم چرا مسلمانید؟ اگر باز می‌خواهید این را هم رسانه‌ای کنید هیچ اشکالی نداره شما فکر می‌کنید با این کار بی‌بی‌سی خراب می‌شه؟

اشتباه می‌کنید اتفاقا این نشان‌دهنده اوج آزادی در یک رسانه است که از هر دین و مذهب و گروهی در اون هستن، اصلا بی‌بی‌سی یعنی آزادی و این هم می‌تونه یکی از نشونه‌هاش باشه». صحبت‌های نگین شیر آقایی در حالی مطرح می‌شود که صادق صبا، مدیر بخش فارسی بی‌بی‌سی در هفته‌های اخیر در سایت بی‌بی‌سی فارسی و همچنین در مصاحبه‌های مختلف بارها و بارها مجریان بی‌بی‌سی را به دور از هر‌گونه گرایش مذهبی و جنسی دانسته بود. اما نگین شیر‌آقایی پیوستن به همجنس‌گرایان را یکی از نشانه‌های آزادی در بی‌بی‌سی می‌داند.

این مجری بی‌بی‌سی نه تنها علنی به همجنس‌باز بودن خود اعتراف می‌کند که با جسارت تمام تصاویر پیوستن به همجنس‌گرایان را منتشر کرده و اعلام می‌کند از اینکه این مطلب رسانه‌ای شود هیچ ابایی ندارد.او همچنین در واکنش به انتشار تصاویر همجنس‌گرایی او در برخی سایت‌ها و خبرگزاری‌های داخلی ایران می‌گوید: «شما فکر می‌کنید با انتشار این اخبار بی‌بی‌سی خراب می‌شود؟ اشتباه می‌کنید اتفاقا این نشان‌دهنده اوج آزادی در یک رسانه است که از هر دین و مذهب و گروهی در اون هستن، اصلا بی‌بی‌سی یعنی آزادی و این هم می‌تونه یکی از نشونه‌هاش باشه».

«صادق صبا» مدیر بخش فارسی بی‌بی‌سی در هفته‌های گذشته رسانه‌های جمهوری اسلامی را متهم کرده بود که برای تخریب کارمندان بی‌بی‌سی به آنها اتهام‌های جنسی وارد می‌کنند. حال باید از آقای صادق صبا پرسید اینکه مجری و کارمند شبکه بی‌بی‌سی به طور علنی اعلام می‌کند همجنس‌گرا شده و از انتشار تصاویرش نیز هیچ ابایی ندارد آیا باز هم یک اتهام است؟

من با همه فرق دارم
روزنامه تهران امروز نوشت: باشگاه خبرنگاران از عليرضا محجوب رئيس فراكسيون كارگري مجلس پرسيد، شما چقدر حقوق مي‌گيريد؟ و محجوب در پاسخ گفت:اجازه بدهيد اين را جواب ندهم من وضعم با ساير نماينده‌ها متفاوت است به اين مفهوم كه نمايندگان حقوق مي‌گيرند و من نمي‌گيرم، در واقع وضعيت من فرق مي‌كند.

روايت نبويان از اسلام ليدر جريان انحرافي
بر اساس گزارش تهران امروز، حجت‌الاسلام سيدمحمود نبويان با ارائه استدلال‌هاي عقلي و براهين قرآني و نقلي، جريان انحرافي را به نگاه‌هاي پلوراليستي و اومانيستي كه به گفته وي خطاستگاه فراماسونري است، متهم كرد و گفت: شوراي نگهبان نمي‌تواند اجازه دهد يك منحرف با فكر فاسد مجري نظام اسلامي باشد. متاسفانه عده‌اي هم در بعضي از موارد تحت‌تاثير اين افكارات فاسد و منحرف از اسلام هستند. به گزارش فارس، نبويان گفت: علت انحراف داشتن ليدر جريان انحرافي از انديشه‌هاي اسلام،‌گرايش او به اومانيسم است. ايشان ناراحت مي‌شود و داد مي‌زند چرا به من مي‌گوييد اومانيست؟، خب مگر اومانيست شاخ و دم دارد.

اومانيست ويژگي‌هايي دارد، اگر معناي اومانيست را نمي‌داني علنا بگو اشتباه كردي. اگر معتقد به اومانيسم و پلوراليسم نيستيد و حرفي مي‌زنيد كه اومانيستي و پلوراليستي برداشت مي‌شود، خب حرف نزنيد چون بلد نيستيد حرف بزنيد لذا ليدر جريان انحرافي بايد تكليف خودش را روشن كند يا تعبير نمي‌داند يا به آنچه مي‌گويد اعتقاد دارد. اگر تعبير نمي‌داند پس حرف نزند اما اگر اعتقاد دارد به صراحت بگويد پلوراليست و اومانيست است. اومانيسم و پلوراليسم مشخصات و ويژگي‌هاي تخصصي دارد كه تمام اين ويژگي‌ها در سخنراني‌هاي وي موج مي‌زند.

نبويان در بخش ديگري از سخنان خود گفت: الان حرف‌هاي ليدر جريان انحرافي ضداسلامي است. شاكله فكري او از اسلام انحراف دارد. مهم نيست الگويش كيست، مهم اين است كه منحرف است. وي نمي‌تواند سكاندار كانديداتوري انتخابات رياست‌جمهوري باشد، شوراي نگهبان بايد او را رد صلاحيت كند.

اخبار جديدي از انحراف اخلاقي در BBC
سالانه بيش از 500 مورد سرقت، كلاهبرداري و تعرض جنسي در بنگاه خبرپراكني انگليس (بي‌بي‌سي) صورت مي‌گيرد. به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از شبكه تلويزيوني الاخباريه سوريه، اعتبار موسسه خبري بي‌بي‌سي انگليس زير سوال رفته است. مجموعه‌اي از اشتباهات حرفه‌اي و رسوايي‌هاي اخلاقي اعتبار اين موسسه را به لرزه درآورده است.

وطن امروز نوشت:  واحد تحقيقات داخلي بي‌بي‌سي در گزارشي درباره 4 سال گذشته اعلام كرده است، شماري از كارمندان به ارتكاب جرائمي مانند سرقت، كلاهبرداري و تعرض جنسي مظنون هستند و هر سال 500 مورد سرقت، كلاهبرداري و تعرض جنسي در اين شبكه رخ داده است و بسياري از موارد خلاف نيز به پليس اطلاع داده نمي‌شود.

 روزنامه ديلي‌ميل كه اين پرونده را باز كرده است به تجاوز جنسي، رفتارهاي ناشايست و مصرف مواد مخدر در بي‌بي‌سي اشاره كرد و نوشت: شماري از كارمندان بي‌بي‌سي مرتكب اين تخلفات شده‌اند. ديلي ميل افزود: سرقت دستگاه‌هاي تلويزيون، راديو، تلفن‌هاي همراه، ماشين‌هاي حساب و به هدر دادن ميليون‌ها پوند در دفاتر بي‌بي‌سي در سراسر انگليس شيوع يافته است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۸
    0 0
    گلوبال ريسرچ اذعان مي كند كه «آمريكا با تحريم نفت ايران، اتحاديه اروپا را وادار به خودكشي كرده است»
  • ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۸
    0 0
    آمريكا مايل به تمام شدن مذاكرات هسته اي نيست. آمريكايي ها دوست ندارند گفتگوهاي هسته اي تمام شود و مناقشه هسته اي حل شود؛ وگرنه چنانچه آنها مايل به اتمام اين مذاكرات و حل اين مشكل بودند، راه حل، بسيار نزديك و بسيار آسان بود
  • ۲۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۸
    0 0
    حضرت رضا(ع) پس از اينكه توحيد را به عنوان حصن الهي معرفي مي‌كنند، پذيرش ولايت خود را به عنوان شرط قرار گرفتن در اين حصن مي‌دانند. لذا هرچند ظاهرا توحيد با پذيرش ولايت امام رضا(ع) ارتباطي ندارد، اما با دقت در اين نكته كه توحيد و ايمان به خدا بدون ايمان به ربوبيت تشريعي خداوند بي‌معناست و پذيرش ولايت امام رضا(ع) به معناي ايمان به ربوبيت تشريعي خداوند است، مشخص مي‌شود ارتباط كاملي بين توحيد و ولايت ايشان وجود دارد
  • ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    0 0
    علامه مصباح يزدي اظهار داشت: ايمان به ولايت‌فقيه در واقع همان ايمان به ولايت ائمه اطهار(ع) است، چرا كه رجوع به فقيه تنها با سفارش و امر ائمه(ع) انجام شده است،
  • مهدی ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    0 0
    فواحش لندن نشین........ واقعا هم جای افتخار دارد!
  • ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۰
    0 0
    ایت الله مصباح : هم‌چنان‌كه مقام معظم رهبري در سخنراني اول سال هم فرمودند، وظيفه ما اين است كه مسايل را براي ديگران توضيح بدهيم، تبليغ کنيم و در جايي كه ممكن است امر بر مردم مشتبه شود، روشن‌گري کنيم؛ مبادا کساني به بيراهه بروند. اين‌ها وظيفه‌اي است كه ما بايد انجام دهيم؛ اما نتيجه چه خواهد شد؟ هرچه خدا بخواهد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس