کد خبر 202739
تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۸

معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت که بشار اسد قادر به برقراری یک میز گفتگو برای طرف‌های داخلی در سوریه است و می تواند به یک توافقنامه آشتی برسد.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم ، سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه در گفتگو با رادیو صدای روسیه با اشاره به اینکه تحولات و اوضاع سوریه در دستور کار گروه بریکس قرار خواهد گرفت، گفت: ما به هیچ وجه به دنبال کاهش مشکلاتی که در سوریه با آن مواجهیم نیستیم.

این سیاستمدار بلندپایه روسی در ادامه تاکید کرد: "برای روسیه، تنها مسئله حمایت از حکومت دمشق مطرح نیست"، "ما معتقدیم که بشار اسد قادر به برقراری یک میز گفتگو برای طرف‌های داخلی در سوریه است و می تواند به یک توافقنامه آشتی برسد. ما تمام تلاش خود را برای رسیدن به این هدف خواهیم کرد."

دولت روسیه از ابتدای بحران دو سال اخیر در سوریه همواره از مخالفان دخالت خارجی در سوریه و مخالف حمایت از گروه‌های مسلح تروریست در این کشور به شمار می‌رفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس