کد خبر 201753
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۹

منابع آمریکایی فاش کردند که سیا در حال جمع‌آوری اطلاعات از افراطی‌های مخالف دولت سوریه است تا در آینده به کمک هواپیماهای بدون سرنشین آنها را از بین ببرد.

به گزارش مشرق، ایسنا به نقل از روزنامه لس‌آنجلس تایمز گزارش داد: سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) با استفاده از جاسوسان خود در سوریه در حال جمع‌آوری اطلاعات از رهبران تندروی شورشیان سوری به ویژه رهبران جبهه النصرة است تا در آینده و با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین خود، آنها را از بین ببرد.
 
به نوشته روزنامه لس‌آنجلس تایمز و به نقل از مسئولان کنونی و سابق آمریکایی، باراک‌ اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا هنوز دستور هدف قرار دادن تندروهای سوریه که بیشتر آنها به القاعده وابسته هستند را صادر نکرده و با عملیات هواپیماهای بدون سرنشین در سوریه مخالف است.
 
بنا به نوشته این روزنامه، بیشتر کسانی که سیا به دنبال آنهاست، از افراد القاعده هستند که پیشتر در عراق علیه نیروهای آمریکایی جنگیده‌اند.

بر اساس این گزارش، مقر عملیات جمع آوری اطلاعات در ایالت ویرجینیا قرار گرفته و سیا با همکاری سازمان‌های اطلاعاتی عربستان، اردن و دیگر سازمان‌های جاسوسی فعال در سوریه، در حال جمع آوری اطلاعات از شورشیان افراطی سوری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس