هنوز دخالت جان تري در زندگي خصوصي هم تيمي اش وين بريج فراموش نشده که پل تري با الگو گرفتن ازبرادرش زندگي زوج ديگري را نابود کرد.

به گزارش مشرق به نقل از آتي، دروازه بان جوان تيم راشدن در دسته سوم باشگاه هاي انگلستان پس از اينکه از رابطه نامزدش با برادر بزرگتر جان تري مطلع شد، خود را حلق آويز کرد.

ديل رابرتز 24 ساله پس از جدايي نامزدش از بازي در کنار تري خودداري کرده بود و همين موضوع باعث شد تا تري در ماه آگوست به تيم دارلينگتون بپيوندد. ليندسي نامزد اين دروازه بان در ماه مي از او جدا شده بود و از آن پس شرايط روحي ديل کاملا به هم ريخته بود و نتوانست با اين موضوع کنار بيايد.

پليس جسد حلق آويز شده ديل را در منزل شخصي اش پيدا کرد و نشانه ها خودکشي را کاملا تاييد مي کند.ديل کمي پيش از خودکشي به يکي از دوستانش گفته بود:"متوجه شدم که نامزدم با پل آشنا شده و قصد ازدواج با من را ندارد .ما جدا شديم ولي من نمي توانم او را از ياد ببرم وواقعا به هم ريخته ام.اين که او دوست ندارد با من زندگي کند سخت است ولي قبول اينکه با يکي از هم تيمي ها آشنا شده برايم به مراتب سخت تر است ."
سخنگوي اين باشگاه کوچک هم درمورد اين حادثه تلخ گفت :"ديل سالها براي ما بازي مي کرد و در بين هم تيمي هايش محبوب بود و ما از شنيدن اين خبر واقعا متاسف شديم."
پيش از اين جان تري با ارتباط نامشروع با نامزد وين بريج مدافع تيم چلسي زندگي آنها را به هم زده بود و عليرغم تمام تلاشهاي او اين قضيه در روزنامه هاي زرد انگليسي فاش شد.

 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس