به گزارش مشرق، ايران آباد به نقل از پايگاه العرب آن لاين نوشت: اين صفحه سلفيها بر روي فيسبوک ميافزايد: از آنجا که مرسي ،اطلاعات جهاني مهمي در اختيار داشت که به وي توانايي کنترل طبيعت را ميداد، سازمان ناسا اقدام به حافظه وي نمود و اين اقدام ناسا بر حافظه رئيس جمهور مصر و تسلط وي بر زبان انگليسي تأثير منفي گذاشته است.
پايگاه الموجز به نقل از صفحه "مقابله با روي کار آمدن ليبرالها و سکولارها" بر روي فيسبوک تأکيد کرد که مديران اين صفحه خداوند را سپاسگزارند که حافظه مرسي به اندازهاي آسيب نديده است که قرآن را از ذهن وي پاک کند.
ادعاهاي اين صفحه سلفي بر روي فيس بوک باعث انتقادات و تمسخر کاربران اين پايگاه اجتماعي شده و اين اقدام طرفداران مرسي را به منزله تلاش براي مقدس دانستن وي ميدانند.
*********
تلاش براي دادن هاله قداست به محمد مرسي و ساير شخصيتهاي اخواني و سلفي مصر فقط به اين موضوع محدود نميشود. به طوري که پس از اعلام کانديداتوري خيرت الشاطر ميلياردر اخواني براي انتخابات رياست جمهوري مصر، پلاکاردهايي با مضمون "از زندان آزاد شد تا بر مصر حکومت کند" در سراسر مصر منتشر گرديد. مفهوم اين پلاکارد تشبيه خيرت الشاطر به حضرت يوسف (ع) و خروج وي از زندان و رسيدن به حکومت بود.
اخوانيها و سلفيها در مقابل به راحتي مخالفانشان را به فرعون، هامان، کفار مکه، شيطان و ... تشبيه ميکنند و دين را به ابزاري براي سرکوب دگرانديشان و مسلماناني تبديل کردهاند که به صورت مستقل در عرصه اجتماع زندگي ميکنند و عضويت در هيچ کدام از احزاب سلفي و اخواني را نپذيرفتهاند.
در همين راستا، صبحي صالح از رهبران اخوان المسلمين حسني مبارک رئيس جمهور سابق مصر را به فرعون، عمر سليمان معاون مبارک را به هامان و شوراي نظامي را به کفار مکه تشبيه کرد.
سوء استفاده از مفاهيم ديني توسط احزاب به اصطلاح اسلامگرا به حدي گسترش يافته است که به راحتي اقدام به تکفير و تفسيق مخالفانشان مينمايند. هنرمندان را به زنا و فحشا متهم مينمايند و حکم قتل مخالفانشان از جمله محمد البرادعي و حمدين صباحي را صادر مينمايند. در اين ميان دستگاه حکومتي استبدادي اخوان المسلمون به رهبري محمد مرسي و شوراي ارشاد آن جماعت به رهبري محمد بديع هرگز از اين تشبيهها، تکفيرها و اتهام پراکنيهاي بياساس تبري نجسته بلکه حتي مشوق آن نيز بودهاند.
اخوان المسلمين که زمان خودشان را به عنوان يک گروه ميانه رو معرفي ميکردند امروزه نقاب از چهرهشان برافتاده است و همگان دريافتهاند که از نظر ميزان افراط در دين هيچ تفاوتي با سلفيها ندارند. بلکه تنها تفاوت آنها منفعت طلبي اخوانالمسلمين در مقابل تندروي، اصرار بر اصول و عدم تغيير مواضع سلفيها است.
يکي از نمونههاي رياکاري اخوان المسلمين را ميتوان در تفاوت ظاهر سخنگويان رسانهايشان با اعضاي مکتب ارشاد و تئورسينهاي اين گروه دانست. به طوري که غالب سخنگويان رسانهاي اخوان، ريش خود را با تيغ ميزنند، از کراوات استفاده ميکنند و کت و شلوار ميپوشند و بدين ترتيب تلاش ميکنند تا خود و گروه متبوعشان را مدرن و امروزي نشان دهند. اما چنين ظاهري تقريباً در ميان اعضاي مکتب ارشاد يافت نميشود. بلکه غالب آنها استفاده از کراوات را حرام ميدانند و ريشهاي بلند مانند سلفيها دارند و حتي برخي از آنها همواره عباي بلند (دشداشه) ميپوشند و....
محاصره
شهرک سينمايي و رسانهاي، محاصره دادگاهها و نهادهاي قضايي، حمله به
تجمعات، تعرض به زنان بينقاب، ايجاد محدوديت غير منطقي در تعامل مردان و
زنان، حمله به مسيحيان و کافر حربي خواندن آنها، تنها بخشي از اقدامات اين
افراطيون است؛ افراطيوني که با اقداماتشان چهره دين را در مصر کاملا تخريب
کرده و باعث رويگرداني جوانان از مساجد و علما شدهاند. يک شاهد عيني که
اخيرا از قاهره بازگشته است اظهار ميدارد متأسفانه در مقايسه با دوره
مبارک مساجد بسيار خلوت شده است. وي دليل اين امر نيز، تلاش احزاب اسلامگرا
براي تصاحب مساجد، دعواهاي سياسي در محافل مذهبي و سياسي شدن بيش از حد
ائمه مساجد را برميشمرد.