کد خبر 19653
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۰

يک عضو کميسيون سياست داخلي و امور شوراها از آغاز بررسي طرح استاني شدن انتخابات مجلس در کميسيون شوراها خبر داد.

به گزارش مشرق، عبدالحسين ناصري نمايندگان گرگان در گفتگو با ايلنا، درباره آخرين روند بررسي طرح‌هاي سه قلو در کميسيون سياست داخلي گفت : طرح استاني شدن انتخابات مجلس امروز در کميسيون سياست داخلي مطرح و بررسي آن آغاز مي‌شود.
وي با بيان اينکه اين طرح به دليل عدم تشکيل جلسات کميته مشترک به کميسيون سياست داخلي سپرده شده است ، خاطر نشان کرد : بنا بود اين طرح در کميته مشترک متشکل از کميسيون سياست داخلي، کميسيون امنيت ملي، کميسيون اجتماعي و کميسيون قضائي بررسي شود اما ظاهراً جلسات اين کميته تشکيل نشد . از اين‌رو هيات رئيسه مجلس اين طرح را از کميسيون مشترک گرفته و به کميسيون سياست داخلي سپرده است.
به گفته وي امروز از معاون سياسي وزير کشور نيز دعوت شده است تا در کميسيون سياست داخلي حضور يابد و موارد موردنظر خود را بيان کند تا اعضاي کميسيون به جمع‌بندي برسند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس