به موجب این لایحه، نماینده ویژه و عالی‌رتبه‌ای به ایران اعزام خواهد شد. لایحه مزبور از رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد تا برای پیگیری گفتگوهای مستقیم، مستمر، دوجانبه و چندجانبه با دولت ایران – و برای پیشگیری از جنگ و حمایت از حقوق بشر – فرستاده ویژه‌ای را منصوب کند.

به گزارش مشرق ،اعضای دموکرات‌ مجلس نمایندگان آمریکا پانزدهم فوریه، لایحه جدیدی را ارائه دادند که براساس آن، فرستاده سیاسی جدیدی به ایران اعزام خواهد شد.

این هیات عالی‌رتبه، مسئولیت پیگیری مذاکرات مستقیم، مستمر، دوجانبه و چندجانبه را برای ممانعت از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای- با تهران برعهده خواهد داشت.

باربارا لی، نماینده دموکرات از ایالت کالیفرنیا در این رابطه اظهار داشت: ایالات متحده باید در سیاست عدم رابطه خود [با ایران] تجدید نظر کرده و از تمامی ابزارهای دیپلماتیک موجود بهره جوید. این اظهارات از طریق دفتر وی در مطبوعات منتشر شده است.

باربارا لی، از نمایندگان زن کنگره آمریکا، "لایحه ممانعت از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای و جلوگیری از جنگ از طریق دیپلماسی"[1] را به کنگره ارائه داد. به موجب این لایحه، نماینده ویژه و عالی‌رتبه‌ای به ایران اعزام خواهد شد. لایحه مزبور، دیپلماسی را تنها راه‌حل ضروری جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای دانسته و از رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد تا برای پیگیری گفتگوهای مستقیم، مستمر، دوجانبه و چندجانبه با دولت ایران و برای پیشگیری از جنگ و حمایت از حقوق بشر فرستاده ویژه‌ای را منصوب کند.

این نماینده خاطرنشان کرد: ابرهای تیره‌ای که بر فراز برنامه هسته‌ای ایران به چشم می‌خورد، نگران کننده است. ما باید از تمامی ابزار دیپلماتیک موجود از جمله به کاربستن دیپلماسی مستقیم دوجانبه و چندجانبه- استفاده کرده و در این راستا، باید با کنارگذارن "سیاست عدم تماس،"[2] مذاکرات را از سرگیریم.

این لایحه خواستار کنار گذاشته شدن سیاست عدم تماس از سوی وزارت خارجه آمریکا شده است. این سیاست باعث شده تا مسئولان و کارکنان وزارت خارجه این کشور نتوانند با همتایان ایرانی خود به طور مستقیم ارتباط برقرار کنند. لایحه مزبور، اقداماتی برای استفاده از فرصت‌ها جهت اعتماد سازی متقابل و تقویت مذاکرات مستمر- همراه با حسن‌نیت - با ایران را پیشنهاد داده است.

نمایندگانی چون، ارل بلومن‌اُر، جان کانیرز، جان دینگل، کیث الیسون، راش هالت، هنک جانسون، جیمز مک‌گاورن، جیم مُران، بتی مک‌کالم و بابی راش از جمله طراحان اصلی این لایحه‌اند.



[1] "Prevent Iran from Acquiring Nuclear Weapons and Stop War Through Diplomacy Act”

[2] "No Contact Policy”

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حب مسکو ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۵
    0 0
    و برای پیشگیری از جنگ و حمایت از حقوق بشر!!?دم خروس زد بیرون!راهبرد مذاکره برای براندازی! در فاز اول در حوزه برنامه هسته ای ایران باب مذاکره را گشودند و تحریم های اقتصادی را بر ایران تحمیل کردند در فاز دوم به اسم مذاکرات سیاسی پرونده حقوق بشر کذایی را خواهند گشود تا در چارچوب آن بتوانند تحریم های سیاسی ناظر بر اصلاحات لیبرالی در نظام سیاسی را بر ما تحمیل کنند.این مذاکرات در زوایه عام آن؛مذاکره برای مذاکره است تا در افکار عمومی جهان اسلام بهره برداری مقتضی را ببرند اما در زوایه خاص آن مذاکره برای براندازی نظام اسلامی و به تعبیری استحاله نظام اسلامی و تحمیل شرایط و مولفه های لیبرالیستی است
  • حسین ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۵
    0 0
    لایحه بیشتر شبیه جوک هست،هر چند وقت یک بار از این جوکها جهت خنده ملت مطرح می‌شه نماینده‌ای که بدلیل یک توهم و تهمت واهی فرستاده می‌شه به فرض اینکه اجازه ورود هم داده بشه چطور میتونه مثمر ثمر باشه؟ تا وقتی‌ که نفوذ صهیونیستها تا این حد هست که سیاستمداران آمریکایی‌ در روز روشن وجود خورشید را انکار می‌کنن به مذاکره و حل مشکلات نمی‌شه امیدی داشت مساله هسته‌ای بهانه هست ،کل ر‌‌ی اکترها و سایتهای غنی‌سازی را حتی تخریب و امحأ کنیم،باز تهمت و دسیسه دیگه در راه هست. مگه نمی‌تونن جنجالی مثل ۱۱ سپتامبر دیگه راه بیندازند یا یک مساله‌ای در اسراییل یا کشورهای غربی راه بیندازند و گردن ایران بیندازند؟ مثل کاری که موساد تو آرژانتین کرد،یا کاری که خودشون تو آمریکا کردند علیه دیپلماتهای سعودی. همین‌ها بهانه‌ای برای ادامه تحریم و چه بسا حمله فیزیکی‌ خواهد شد. این مساله‌ای که ما رو متهم می‌کنن که توهم توطئه هست در حقیقت شده بازوی اصلی‌ سیاست خارجیشون علیه ما. مساله‌ای که توهم توطئه توسط ایران را در ذهنها القا میکنه راه میندازن برای داشتن مجوز برای اقدامات غیر قانونی‌ و غیر انسانی‌ علیه ملت ایران
  • ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۵
    0 0
    به رسمیت شناخته شدن اسرائیل حذف اسلام گراها از قدرت ایجاد نظام لائیک و سکولاری دادن پایگاه نظامی به امریکا و ناتو جز شرط های اساسی و پایه امریکا و غرب در گذشته امروز و آینده هست....
  • ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۵
    0 0
    ابرهای تیره روی برنامه اتمی ایران برای کسانی هست که در فکر حمله به ایران هستن نه کسانی که صلح طلب هستن و قصد دارن با ایران روابط اقتصادی سیاسی و..داشته باشن جالبه کشوری که 8000 بمب اتمی داره و پلوتونیوم مورد نیاز 10000 بمب اتمی دیگر را در اختیار داره حرف از ابرهای سیاه روی برنامه اتمی دیگر کشورهای غیر هسته ای می زنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ali ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۵
    0 0
    فقط وحدت کلمه با مبارزه با آمریکا مرگ بر آمریکا به شرطی مانی دارد که ما زیاد کار کنیم و اقتصاد سالم و رقیب محصولت آمریکایی و اروپا داشته باشیم و بد هم کافی‌ است یک فتوی برای حرم دانستن مصرف محصولات غربی بشود و بازار آنها را نیز از دستشان با دست توانمند ایرانیان بگیریم تا آن روز : تلاش و جهاد تولید و احترام به قانون
  • ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۵
    0 0
    آمریکا در منطقه مثل خر تو گل گیر کرده حالا دست به دامن ایران شده. اللهم عجل لولیک الفرج
  • ۲۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۵
    0 0
    حالا اونا هم بخوان یه کاری کنن شما نمیذارین؟اخه من موندم، چه سودی برا شماها داره مگه حال و روز نمی بینید؟
  • ۰۰:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
    0 0
    و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس