کد خبر 191646
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۷

رئیس اتاق تهران در حاشیه بیست‌وپنجمین جلسه هیئت نمایندگان اتاق تهران گفت: با توافق دولت و مجلس 70 هزار تومان به هر 60 میلیون نفر ایرانی به عنوان عیدانه پرداخت می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، یحیی آل اسحاق امروز در حاشیه بیست‌وپنجمین جلسه هیئت نمایندگان اتاق تهران گفت: با توافق دولت و مجلس مبلغ 70 هزار تومان برای هر نفر کمک عیدانه 60 میلیون ایرانی پرداخت می‌شود، همچنین برای افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی 90 هزار تومان پرداخت می‌شود.
 
رئیس اتاق بازرگانی تهران افزود: همه این مبالغ به صورت نقدی پرداخت می‌شود، کل مبلغ پرداختی به عنوان عیدی 6 هزار میلیارد تومان خواهد شد که با توجه به تأثیر آن بر پایه پولی تورمی در حدود 6 تا 7 درصد در پی خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    0 0
    فکر کنم تا اول اسفند عیدانه 20 هزارتومن بشه!!!! اول گفتند100 بعد 80تا100 حالا شد 70
  • رضا ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    0 0
    آقایون خسته نباشند، 70 هزار تومان آخه به کجامون میرسه؟
  • حسین ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    0 0
    کل مبلغ پرداختی 6هزار میلیارد تومان برای 60 میلیون نفر میشود 100 هزار تومان برای هر نفر. چرا 70 هزار تومان.؟
  • رضا ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    0 0
    چون به انهایی که تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی هستند 90 هزار تومان می دهند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس