کد خبر 190590
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۵

محمدرضا فرجی گفت: فیلم‌های سینمایی «هیس...»، «رسوایی» و «گناهکاران» نیز مورد استقبال مردم قرار گرفت.

به گزارش مشرق، محمدرضا فرجی مدیر امور سینماها جشنواره فیلم فجر در گفت و گو با فارس در خصوص استقبال مردم از فیلم‌های جشنواره گفت: استقبال مخاطبین در دومین روز جشنواره بسیار خوب و چشمگیر بوده است. اقبال مخاطبین برای فیلم «حوض نقاشی» باعث شد تا برای فیلم در دومین روز جشنواره فیلم فجر در سینما آزادی سانس فوق العاده در نظر بگیریم. 

وی درباره استقبال مردم از دیگر فیلم‌های جشنواره گفت: فیلم‌های سینمایی «هیس...» ، «رسوایی» و «گناهکاران» نیز مورد اتسقبال مردم قرار گرفت اما هنوز این استقبال به حدی نرسیده است که سانس فوق العاده برای آنها در نظر بگیریم . 

فرجی در خاتمه افزود: باید این مهم را در نظربگیریم که در دومین روز جشنواره فیلم‌ها با اقبال عمومی مواجه شدند و در روزهای آتی تقاضاها بیشتر خواهد شد. فیلم‌هایی که به آن اشاره کردم در سینماهای مرکزی و جنوبی تهران به نمایش درآمده و مورد استقبال خوبی قرار گرفته است. پیش بینی می کنم امشب برای فیلم «رسوایی» باید نمایش فوق العاده در سالن سینماها در نظر بگیریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس