کميته اضطرار آلودگي هواي تهران با توجه به افزايش ميزان آلودگي و وضعيت بحراني هواي اين شهر لغو ديدارهاي هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال در تهران را تصويب کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، سيدرضا افتخاري عضو کميته اضطرار آلودگي هواي تهران با اعلام اين مطلب افزود: ميزان آلودگي هواي تهران در وضعيت بحراني قرار دارد و کميته اضطرار در آخرين مصوبه خود برگزاري ديدارهاي ليگ برتر در شهر تهران را لغو به زمان ديگري موکول کرد.

افتخاري اضافه کرد: با توجه به گزارش کارشناسان امر برگزاري مسابقه فوتبال با شرايط موجود آلودگي هواي تهران براي تماشاگران و بازيکنان بسيار زيان آور و خطرناک است و از همين رو برگزاري بازيهاي ليگ در چنين شرايطي بحراني صلاح نيست.

وي اضافه کرد: مصوبه کميته اضطرار به سازمان ليگ برتر ابلاغ شده و نبايد ديدارهاي هفته هجدهم برگزارشود.

طبق برنامه ريزي سازمان ليگ ديدارهاي هفته هجدهم قرار است طي روزهاي پنج شنبه و جمعه هفته جاري برگزار شود.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس