کد خبر 1851298
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۹
افشاگری تلگراف درباره مخفیگاه سری ماکرون برای فرار

یک روزنامه انگلیسی به مخفیگاه سری ماکرون نزدیک پاریس اشاره کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه تلگراف انگلیس به نقل از یک کتاب جدید با عنوان ارتش جدید سایه ها گزارش داد که امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه یک مخفیگاه سری نزدیک پاریس دارد که در مواقع لزوم مانند ورود معترضان به کاخ الیزه و به دست گرفتن کنترل آن، به این مخفیگاه فرار می کند.

بر اساس این گزارش، طرح مخفیگاه ماکرون در جریان اعتراضات جلیقه زردها در سال ۲۰۱۸ مطرح شد. همچنین در کتاب مذکور به شرایط احتمالی بعد از پیروزی ژان لوک ملانشون بنیانگذار حزب فرانسه تسلیم ‌ناپذیر اشاره شده به طوری که رئیس پلیس پاریس نشست هایی در خصوص احتمال وقوع درگیری ها برگزار کرده است.

در حال حاضر اعتراضات در فرانسه از مدت ها قبل شعله ور شده و ادامه دارد. این اعتراضات که هسته اصلی آن را دانشجویان تشکیل می دهند علیه اوضاع آموزشی، معیشتی و سیاست های دولت به راه افتاده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس