کد خبر 1850939
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۸
راهکارهای جدید دولت برای تامین کسری بودجه

معاون سیاستگذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی اعلام کرد که تیم اقتصادی دولت به‌طور جدی پیگیر حل مسئله تأمین کسری بودجه بوده و اکنون بیش از ۱۲ روش برای پوشش کسری بودجه ناشی از جنگ به اجماع رسیده است.

به گزارش مشرق، مرتضی زمانیان، معاون سیاستگذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به نگرانی‌های ماه‌های گذشته درباره نحوه تأمین کسری بودجه دولت گفت: شرایط خاص کشور، هزینه‌های جنگ و تحولات منطقه‌ای که بر تجارت خارجی کشور اثر گذاشت، بخشی از منابع مورد انتظار دولت را با تغییر مواجه کرد.

وی ادامه داد: تیم اقتصادی دولت در ماه‌های گذشته به‌طور جدی پیگیر حل این مسئله بوده و اکنون بیش از ۱۲ روش و تدبیر برای پوشش کسری بودجه ناشی از جنگ به اجماع رسیده است.

معاون سیاستگذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه فرآیند تصویب برخی از این روش‌ها آغاز شده و تعدادی نیز به تصویب رسیده است، اظهار کرد: با اجرای این تدابیر، منابع مورد نیاز برای پوشش کسری بودجه پیش‌بینی‌شده تا پایان سال تأمین خواهد شد.

زمانیان با اشاره به نگرانی فعالان بازار مالی درباره احتمال فشار دولت بر شبکه بانکی برای تأمین کسری بودجه تصریح کرد: با راهکارهای پیش‌بینی‌شده، دولت برای تأمین منابع مورد نیاز خود نیازی به اعمال فشار خاص بر بانک‌ها و نهادهای مالی نخواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • پسر IR ۲۰:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۵
    0 0
    بجای اینکه نظرات اقتصاددانان متفکر و مستقل بپرسن فقط فقط اونایی که به غرب وابسته هستن بها میدن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس