عطوان: شکست ترامپ در انتخابات آمریکا امتداد شکست مقابل ایران است

سردبیر رای‌الیوم شکست ترامپ و حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آمریکا را امتداد شکست در جنگ مقابل ایران دانست.

به گزارش مشرق، عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم و تحلیلگر شناخته شده فلسطینی، سرمقاله جدید این روزنامه الکترونیکی را به انتخابات میان دوره‌ای آمریکا و شکست سنگین حزب جمهوری‌خواه در آن اختصاص داد و نوشت: آنچه در انتخابات میان دوره‌ای آمریکا توجه من را بیش از همه به خود جلب کرد، نه تنها نتایج این انتخابات، بلکه حمله نژادپرستانه و شنیع دونالد ترامپ، رئیس جمهور صهیونیست آمریکا علیه نامزدهای عرب و مسلمان یا کسانی است که با قربانیان جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی در فلسطین، یمن، لبنان و البته ایران همدردی می‌کنند.

سکوت شرم‌آور حکام عرب مقابل اهانت‌های ترامپ به اسلام و مسلمانان

عطوان افزود: در خط مقدم این نامزدها، عبدالرحمن السید (مصری-آمریکایی)، خانم ایلهان عمر (سومالیایی) و رشیده طلیب (فلسطینی) قرار دارند. ترامپ از طریق حمله به این نامزدها، به دین اسلام و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و همه مسلمانان جهان اهانت کرد.

وی تصریح کرد: ما می‌دانیم که این کمپین نژادپرستانه و مورد حمایت صهیونیست‌ها ممکن است توسط برخی از متعصبان نژادپرست و فرقه‌گرا در آمریکا و فلسطین اشغالی مورد استقبال قرار گیرد. با این حال، آنچه ما، به عنوان ناظران دور این انتخابات، از درک آن عاجزیم، سکوت نفرت‌انگیز و شرم‌آوری است که متأسفانه در اکثر کشورهای عربی و اسلامی در مورد این نژادپرستی نفرت‌انگیز که نه تنها علیه نامزدهای مسلمان و عرب، بلکه علیه دین اسلام نیز اعمال می‌شود، حاکم است.

در ادامه این مقاله آمده است: این امر به ویژه در مورد کشورهای عربی متحد و دوست آمریکا صادق است که حاکمان آنها حتی یک بیانیه مطبوعاتی هم در محکومیت اهانت‌های شرم آور و نژادپرستانه رئیس جمهور تروریست آمریکا علیه اسلام و مسلمانان صادر نکردند.

سردبیر رای الیوم خاطرنشان کرد: رئیس جمهور تروریست آمریکا کشورهای عربی و اسلامی مانند سومالی، یمن و لیبی را «کشورهای کثیف» آلوده به تروریسم توصیف کرد. او همچنین در اظهاراتی گستاخانه نام «محمد»، پدر عبدالرحمن السید، نامزد سنای مصری-آمریکایی، را مسخره کرد و در یک تجمع انتخاباتی گفت که «ارزش‌های محمد» با ارزش‌های ساکنان میشیگان و ایالات متحده سازگار نیست.

عطوان ادامه داد: ترامپ همچنین همسر محجبه و با شخصیت عبدالرحمن السید را به سخره گرفت و عکس او را در کنار عکس همسر خودش که از کارکنان خانه آپستین بوده و به فساد و رسوایی شهرت دارد قرارداد و خواستار جلوگیری از گسترش اسلام و منع پیروان این دین از تصدی هرگونه منصب دولتی شد.

ترامپ عروسک نتانیاهو است

این نویسنده فلسطینی تاکید کرد: رئیس جمهور نژادپرست تروریست و فاسد آمریکا که ادعا می‌کند کشورش رهبری جهان آزاد را بر عهده دارد و قهرمان برابری، آزادی، عدالت و دموکراسی است، از این دروغ برای جنگ افروزی نسل کشی و تحمیل محاصره و گرسنگی به بسیاری از کشورهای جهان و در راس آنها منطقه ما استفاده کرده‌ است.

در ادامه این یادداشت آمده است: ترامپ عروسکی است که توسط بنیامین نتانیاهو کنترل و استخدام شده تا به صهیونیسم جهانی و جنگ‌های آن در منطقه برای اجرای پروژه موسوم به اسرائیل بزرگ و تغییر نظام‌هایی که مقابل آن می‌ایستند، خدمت کند. اما هیچ یک از آنها به اهدافشان نرسیدند و ترامپ شکست سنگینی در ایران خورد، همانطور که روسای جمهور قبلی آمریکا در عراق و افغانستان شکست خورده بودند.

شکست ترامپ در انتخابات آمریکا در امتداد شکست مقابل ایران، آغازگر یک تغییر جهانی است

سردبیر روزنامه رای الیوم تصریح کرد که شکست ترامپ و حزبش در انتخابات میان دوره‌ای آمریکا در کنار شکست بزرگ و تاریخی در غرب آسیا مقابل ایران، آغاز یک تغییر در کل جهان است و نه فقط در آمریکا و همچنین ممکن است پایان تجاوز آمریکایی- صهیونیستی علیه ایران را رقم بزند.

عطوان در پایان مقاله خود تاکید کرد که ما همچنین بعید نمی‌دانیم که پایان دوره ترامپ فرا رسیده باشد و این رئیس جمهور تروریست آمریکا از کاخ سفید اخراج و به اتهام فساد مالی و اخلاقی و کشاندن آمریکا به یک جنگ اسرائیلی علیه ایران با تسلیم شدن مقابل باج خواهی‌های نتانیاهو، به زندان برود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس