موج انتقادات در اسرائیل علیه نتانیاهو پس از انتخابات آمریکا

در پی نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، چهره‌های سیاسی اپوزیسیون با انتقاد از عملکرد بنیامین نتانیاهو در عرصه سیاست خارجی، خواستار برکناری سریع او از نخست‌وزیری شدند

به گزارش مشرق، گیلعاد کاریو، نماینده حزب «دموکرات‌ها» در کنست (پارلمان) در پیامی اعلام کرد: «سونامی آبی در آمریکا نشان می‌دهد که تداوم حکومت نتانیاهو آسیب‌های جدی به منافع حیاتی اسرائیل وارد خواهد کرد.»

به نقل از آناتولی، وی با انتقاد از عملکرد نتانیاهو در روابط با احزاب آمریکا گفت: «نتانیاهو روابط اسرائیل با حزب دموکرات و نیمی از حزب جمهوری‌خواه را نابود کرده است و نباید به رهبری اسرائیل ادامه دهد.»

کاریو همچنین در پیامی تأکید کرد که پس از نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، باید نتانیاهو هرچه سریع‌تر از سمت نخست‌وزیری اسرائیل کنار گذاشته شود.

در همین راستا، یائیر گولان، رهبر حزب «دموکرات‌ها» در رژیم اشغالگر نیز اعلام کرد نتانیاهو روابط با حزب دموکرات آمریکا را به تباهی کشانده است.

گولان در پیامی هشدار داد: «تداوم حضور نتانیاهو و ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی در قدرت ممکن است اسرائیل را در معرض تحریم‌های بین‌المللی، انزوای جهانی و رویارویی با آمریکا قرار دهد.»

همچنین یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی پس از اعلام نتایج انتخابات آمریکا اظهار داشت: «اسرائیل نمی‌تواند ادامه حضور نتانیاهو در سمت نخست‌وزیری را تحمل کند؛ زیرا او امنیت ما را به خطر می‌اندازد و به تضعیف جایگاه اسرائیل در جهان منجر خواهد شد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس