آغاز نشست چهارجانبه ایران پاکستان ترکیه عربستان

نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، عربستان و ترکیه به میزبانی تهران امروز برگزار شد.

به گزارش مشرق، نشست چهارجانبه مقامات ارشد ایران، پاکستان، ترکیه، عربستان درباره امنیت و ثبات منطقه‌ای امروز دوشنبه 4 آبان ماه به میزبانی تهران برگزار شد.

محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان، عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان و همچنین ابراهیم کالین، رئیس سازمان اطلاعاتی ترکیه در این نشست حضور دارند.

این نشست به پیشنهاد پاکستان و نظر مساعد جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

با توجه به جنگ اخیر، کشورهای منطقه به این نتیجه رسیده‌اند که امنیت فقط با همکاری و مشارکت همه کشورهای منطقه تامین می‌شود.

در این سفر درباره امنیت منطقه‌ای، پیامدهای تجاوز نظامی آمریکایی-صهیونی علیه ایران و ادامه تجاوزگری، کمک به مردم فلسطین اشغالی و لبنان و… بحث و تبادل نظر خواهد شد.

پزشکیان: ایران از هر تفاهمی برای تقویت وحدت و انسجام کشورهای اسلامی حمایت می‌کند

مسعود پزشکیان بعدازظهر امروز دوشنبه چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۵، در نشستی با حضور خالد بن سلمان وزیر دفاع عربستان، عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان و ابراهیم کالین رئیس سازمان اطلاعاتی ترکیه ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این دیدارها و گفتگوها میان کشورهای اسلامی، با اشاره به اشتراکات بنیادین جهان اسلام اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب اصول و قواعد حقوق بین‌الملل، حقوق قانونی خود را مطالبه می‌کند و با اتکا به همین اصول، قاطعانه از حقوق و منافع مشروع ملت ایران دفاع خواهد کرد.

پزشکیان با تأکید بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از تفاهمات سازنده میان کشورهای اسلامی گفت: هر تفاهمی که در این نشست‌ها و دیدارها به تقویت وحدت، انسجام و همکاری‌های منطقه‌ای منجر شود، از حمایت جدی و همه‌جانبه جمهوری اسلامی ایران برخوردار خواهد بود. باید بر نقاط مشترک و زمینه‌های همکاری تمرکز کنیم و اجازه ندهیم اختلاف‌نظرها مانعی در مسیر تحقق منافع مشترک ملت‌های منطقه ایجاد کند.

رئیس جمهور در ادامه، با اشاره به ضرورت هوشیاری کشورهای اسلامی در برابر سیاست‌های مداخله‌جویانه و تفرقه‌افکنانه، اظهار داشت: یکی از اهدافی که در سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی دنبال می‌شود، تضعیف کشورهای منطقه، ایجاد شکاف میان ملت‌های مسلمان و تضعیف تدریجی کشورهای بزرگ اسلامی است. ما باید با تقویت همکاری‌های متقابل و حمایت از یکدیگر، مانع تحقق چنین اهدافی شویم و اجازه ندهیم کشورهای منطقه به‌صورت جداگانه در معرض فشار و تهدید قرار گیرند.( برای مشاهده جزئیات این خبر اینجا کلیک کنید.)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس