به گزارش مشرق، کانال تلگرامی شید تی‌وی اعترافات منشه امیر، جاسوس موساد در اینترنشنال را منتشر کرد و نوشت:


حمله زمینی به ایران، تکرار همان اشتباه آمریکا در عراق است که نباید تکرار شود؛ چراکه وسعت سرزمینی، جمعیت زیاد و شمار بالای نیروهای نظامی ایران، چنین اقدامی را دشوار و منتفی می‌کند.

تهدیدهای ترامپ و نتانیاهو به استفاده از «مادرِ همۀ بمب‌ها» نیز، صرفاً اهرم فشاری برای وادار کردن ایران به تسلیم است و می‌توان آن را سنگ بزرگی نشانه نزدن دانست که تأثیری بر مواضع تهران نخواهد داشت.


*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • 🇮🇷 پرچم ایران زمین ما NL ۰۶:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۸/۰۲
    2 0
    کانال تلگرامی شید تی‌وی اعترافات منشه امیر، جاسوس موساد mossad سگیو نیست کودک کش در اینترنشنال را منتشر کرد . منشه امیر = منوچهر ساچمه چی رئیس بنگاه لجن پرکنی رادیو سگیونیست کودک کش ها .
  • IR ۰۶:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۸/۰۲
    2 0
    کشوری به وسعت ایران بزرگ و جمعیت عظیم حرف غلطی است که بگویم محاصره دریایی شده آنهم توسط چند ناو مگر اینکه اذهان پوسیده آنرا پذیرفته باشند در صورتی که ایران باید برای اتمام این مسئله حداقل یک ناو آمریکایی را غرق کند . آنها رها میکنن میرن
  • IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۸/۰۲
    2 0
    روباه، کفتار، الاغ، سگ هار، گرگ، و ... همه این اسامی واقعا حیف است که برای تو بکار برود. تنها جمله لایق تو شیطان است. تو و تمام صهیونیستها شیاطینی هستید که به جان انسان و انسانیت افتاده اید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس