کد خبر 1838969
تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۱
۱۶ قبضه سلاح و ۵۲۲ فشنگ جنگی در یاسوج کشف شد

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی و انهدام باند ۳ نفره قاچاق سلاح و مهمات در یاسوج خبر داد و گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۱۶ قبضه انواع سلاح و ۵۲۲ فشنگ جنگی کشف و ضبط شد.

به گزارش مشرق، سردار سهام صالحی، ظهر یکشنبه ۲۲ شهریورماه اظهار کرد: پلیس اطلاعات و امنیت عمومی باند ۳ نفره قاچاق سلاح و مهمات را شناسایی و در مخفیگاهشان دستگیر کرد.

وی افزود: از مخفیگاه متهمان ۱۲ قبضه کلت کمری، ۳ قبضه سلاح کلاشینکف و یک قبضه سلاح شکاری کشف و ضبط شد. ۱۸ تیغه خشاب کلت کمری نیز در این عملیات کشف شد.

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ۲ تیغه خشاب سلاح ژ-۳، ۲ عدد بی‌سیم غیرمجاز و ۵ دستگاه دوربین نیز از مخفیگاه متهمان کشف شد. همچنین تعداد ۵۲۲ فشنگ جنگی در این عملیات کشف و ضبط شد.

سردار صالحی افزود: متهمان پس از دستگیری برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند. متهمان پس از معرفی به مرجع قضایی روانه زندان شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس