کد خبر 1835260
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۰
مصرف بنزین در تهران 30 درصد زیاد شد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از افزایش ۳۰درصدی مصرف بنزین در تهران خبر داد.

به گزارش مشرق، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، با اشاره به افزایش مراجعه مردم به جایگاه‌های عرضه سوخت در روزهای اخیر گفت: مصرف بنزین در استان تهران ۳۰ درصد افزایش یافته است.

محمدصادق عظیمی‌فر با اشاره به افزایش مراجعه مردم به جایگاه‌های عرضه سوخت در روزهای اخیر گفت: برخی افراد به دلیل انتشار شایعات به جایگاه‌های بنزین مراجعه کرده‌اند، اما جای نگرانی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در استان تهران حدود ۳۰ درصد رشد مصرف بنزین ثبت شده است، افزود: تأمین و توزیع سوخت و زنجیره تأمین در کشور به‌صورت پایدار ادامه دارد.

در روزهای اخیر، هم‌زمان با انتشار برخی شایعات درباره وضعیت تأمین بنزین، مراجعه شهروندان به جایگاه‌های سوخت افزایش یافته و در برخی جایگاه‌ها صف‌های طولانی شکل گرفته است.

مسئولان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با رد شایعات مربوط به کمبود سوخت، بر تداوم تولید، انتقال و توزیع بنزین تأکید کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • IR ۱۱:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۵
    0 0
    باز هم اینترنشنال مخاطبان احمقش را بازی داده تا ، به صف پمپ بنزین و فروشگاه ها هجوم آوردند و بعد به دنبال فتنه 🔥 و اغتشاش 🔥 باشند 🚨⚠️🚨 امروز حضور مردم در خیابان از همیشه واجب تر است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس