کد خبر 1833023
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۴
اردوغان: اسرائیل محرک اصلی جنگ در منطقه است

رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که اسرائیل محرک و بازیگر اصلی جنگ در منطقه است.

به گزارش مشرق، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در گفتگو با الجزیره گفت: اگر کسی قصد حمله به ترکیه را برای جنگ و نه صلح داشته باشد، ترکیه در جنگیدن تردید نکرده و از آن فرار نخواهد کرد.

اردوغان ادامه داد: اروپا ۵۳ سال است که ترکیه را نپذیرفته و در آینده نیز به فکر پذیرش آن نیست. عضویت در اتحادیه اروپا دیگر اولویت ما نیست.

رئیس جمهور ترکیه با اشاره به اینکه اسرائیل محرک و بازیگر اصلی جنگ در منطقه است، افزود: اسرائیل دائماً جنگ را تشویق می‌کرد و همیشه طرفدار گزینه جنگ بود؛ به همین خاطر سایر کشورها هزینه‌های بسیار سنگینی پرداختند.

اردوغان با اشاره به وضعیت غزه گفت: حماس همبستگی‌های صادقانه‌ای را نشان داده، اما هیچ رویکرد مثبتی از سوی اسرائیل مشاهده نمی‌شود. آن‌ها به حملات خود علیه لبنان و غزه با رویکرد تهاجمی خود ادامه می‌دهند.

رئیس جمهور ترکیه با ارائه توضیحاتی درباره توافقنامه مکه گفت: پیمان دفاع متقابل میان ترکیه، عربستان سعودی و پاکستان، سازوکاری کاملاً مشابه با ماده ۵ پیمان ناتو دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    1 2
    زپلشک! دوکلمه هم ازمادرعروس شنیدیم!!! آخه مرتیکه زفرتی تو خودت که باربر و نوکر نتانیاهو هستی! برو گمشو و عرعر مفت سر نده!
  • IR ۱۲:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    0 1
    شریک دزد و رفیق قافله
  • ناشناس IR ۰۸:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۷
    0 0
    تو عالم .ترکیه جز نقشه یهودیه است این میخواد ایران با اسراییل بجنگه خودش از شر اسراییل راحت شه .مردم خودش تو هرزگی و....ایرانیها بجنگند بمیرند اسراییل بره ترک عثمانی راحت بشینه سرجاش

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس