قالیباف

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در جنگ هم در بعد نظامی و هم بعد سیاسی به معنای واقعی پیروز شدیم و مردم حق دارند که از این پیروزی افتخارآمیز لذت ببرند.

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف در نشست جمعی از خبرنگاران پارلمانی که شامگاه شنبه ۲۴ مردادماه ۱۴۰۵ برگزار شد با تبریک فرا رسیدن ماه ربیع‌الاول گفت: بعد از اینکه از این مراسم اطلاع پیدا کردم با وجود شرایط جنگی اما طبق سنت همیشه تلاش کردم تا از حضور در جمع شما برادران و خواهران گرامی محروم نشوم و از شما تشکر کنم. چرا که انصافاً هم در جنگ ۱۲ روزه و هم جنگ رمضان خوش درخشیدید و انجام وظیفه کردید.

وی با بیان اینکه امروز ما در یک جنگ ناجوانمردانه‌ هستیم که در رأس آن آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارند، گفت: اما ملت ما شجاعانه، مردانه و خالصانه ایستاد و جنگید و بنده به عنوان یک خدمتگزار و به عنوان برادری که به جزئیات کار آشنا هستم با همه وجودم می‌گویم که ما در این جنگ هم در بعد نظامی و هم بعد سیاسی به معنای واقعی پیروز شدیم.

قالیباف: ایران در بُعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شد/درخشش خبرنگاران درجنگ ۱۲ روزه و رمضان

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بنده در یکی از مصاحبه‌هایم در طول جنگ، اشاره کردم که منظورم این نیست که ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی را منهدم کردیم بلکه منظور این است که آمریکا و اسرائیل با ۹ هدف مشخص، اعلام شده رسمی، مکتوب و مکرر به ما حمله کردند اما به هیچ کدام از اهداف خود در هیچ سطحی دسترسی پیدا نکردند، این بزرگ‌ترین شکست مطلق آمریکا و رژیم صهیونیستی و پیروزی بزرگی برای ما بود.

پیروزی میدان نظامی و دیپلماسی با همت مردم مبعوث شده

وی تفاهم‌نامه بین ایران و آمریکا را سند افتخار و پیروزی در راستای تثبیت پیروزی در میدان دیپلماسی عنوان کرد و افزود: این پیروزی افتخارآمیز در میدان نظامی و دیپلماسی به همت مردم مبعوث شده اتفاق افتاد چرا که این ملت ایران بودند که از روز اول به صحنه آمدند و هسته سخت ۹۰ میلیون نفری با هر سلیقه، دین، مذهبی و از هر قومی به تمام معنا ایستادند و از جمهوری اسلامی ایران، سرزمین و انقلاب خود به شکل افتخارآمیز دفاع کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی روایتگری را وظیفه خبرنگاران دانست و گفت: البته معتقدم که مردم ما حس این پیروزی را به گونه‌ای که اتفاق افتاده، حس نکردند و در برخی موارد نتوانستیم این حقی که مردم داشتند را به درستی ادا کنیم، وقتی مردم سوال می‌کنند که الان چه شد!؟ یعنی نتوانسته‌ایم این پیروزی بزرگ را به نحوی که باید روایت کنیم تا این حس افتخار در ذهن و وجود همه مردم، جبهه مقاومت و آزادی‌خواهان دنیا شکل بگیرد.

قالیباف: ایران در بُعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شد/درخشش خبرنگاران درجنگ ۱۲ روزه و رمضان

قالیباف با تاکید بر اینکه روایتگری موجب می‌شود تا احساس پیروزی، نشاط و شادابی به جامعه انتقال داده شود گفت: مردم حق دارند که از این پیروزی افتخارآمیز لذت ببرند و آن را درک و به آن افتخار کنند و تاریخ نیز در آینده این را قضاوت خواهد کرد.

وی در ادامه اظهار کرد: ما این پیروزی را مدیون شهدا و در راس آن امام شهیدمان هستیم، امامی که فکر کردن، مردم سالاری، استکبارستیزی و خدمت به مردم را به ما آموخت و همه وجودشان را تقدیم این ملت، سرزمین و اسلام و انقلاب کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: این ظرفیت در کشور ما وجود دارد و به فضل الهی ان‌شاءالله پیش خواهیم رفت و مطمئنما شیرینی این پیروزی‌ها توسط خبرنگاران با روایت‌ها و تلاش‌های آنها به مردم چشیده خواهد شد.

قالیباف: ایران در بُعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شد/درخشش خبرنگاران درجنگ ۱۲ روزه و رمضان

رئیس قوه مقننه در همین زمینه تاکید کرد: طبیعتاً رسانه‌های رسمی ما وظیفه بیشتری نسبت به این موضوع دارند تا بتوانیم این پایداری و افتخار را برای همیشه تاریخ ثبت کنیم و فرزندان امروز و آینده این سرزمین به آن افتخار کنند و با وحدت و انسجام پیش برویم.

در این مراسم که با حضور نواب رئیس مجلس شورای اسلامی و جمعی از اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی برگزار شد، از خواهر خبرنگار شهیده فرشته باقری دختر سرلشکر شهید محمد باقری، آقای جعفر شرفشاهی از خبرنگاران باسابقه پارلمانی و پدر سرهنگ شهید شاهین شرفشاهی که در جنگ اخیر به شهادت رسید و خانواده مرحوم اصغر خمسه عکاس مطبوعاتی توسط رئیس مجلس شورای اسلامی تجلیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 18
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۵
    3 1
    چون شمو موگی.... باش....
  • IR ۱۸:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۵
    1 12
    انشالله عاقبتتون به خیر باشهآقای قالیباف قدردان زحمات سیاسی و نظامی شما هستیم
  • محمد IR ۲۰:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۵
    0 7
    دکتر خودت خوش درخشیدی،حلالم کن ،در مورد شما جوره دیگه فکر میکردم،جانت رو در معرض شهادت قرار دادی،لحظه به لحظه
  • US ۲۰:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۵
    7 3
    بله در نظامی پیروز شدیم چون دست شما ها و دولت نبود
  • IR ۲۱:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۵
    1 2
    تو بر امریکا پیروز شدی
  • IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۵
    5 1
    محلس هم که تعطیل بود
  • IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    6 2
    برگردید به اطاعت از رهبری حتما پیروزید
  • IR ۰۰:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    9 2
    حضرت آقا ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در مورد تفاهم‌نامه: «بی‌ارزش؛ نامعتبر؛ تجربه تاریک؛ و سند دروغگویی آمریکاست!»
  • IR ۰۳:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    2 2
    رضا پهلوی را بکشید با خانواده لطفا ....ممنون.
  • لطفی IR ۰۶:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    0 5
    این پیروزی خجسته باد این پیروزی
  • بهنام IR ۰۶:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    2 0
    تا وقتی اقدام نظامی علیه محاصره دریایی انجام ندین واقعا از غیرت و شجاعت و وطن پرستی بدور هستین ، محاصره باید در روز،اول شکسته میشد نه اینکه تا الان تبدیل به اهرم فشار بر کشور و مردم تبدیل بشه ، تمامی منفعلان سیاسی و نظامی باید پاسخگوی این حقارت باشن
  • رضا زنجانی IR ۰۷:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    2 0
    الحمد لله اگر واقعا پیروز شده باشید
  • IR ۰۷:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    0 11
    قالیباف بزرگترین است
  • سامان IR ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    4 2
    جالبه که همه نظرات موافق است!
  • سبحان IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    3 0
    از مجلس محترم عاجزانه خواهشمندم کلمه جهاد را از کشاورزی حذف کنید یک شخص را به عنوان وزیر گذاشته اید که...
  • ناصر IR ۱۴:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    6 1
    یکی از بی کفایترین دولت‌ها تاریخ ایران الان بر سر کار است
  • IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    0 0
    بله آقای قالیباف ما در بعد نظامی و سیاسی پیروز شدیم فقط در بعد اقتصادی کمی خط و خش داریم که با یه پولیش رفع میشه
  • IR ۲۲:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
    4 0
    از متن تفاهم‌نامه ی اسلام آباد و اجرای آن توسط ترامپ میشه این‌رو فهمید!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس