امارات: خاورمیانه نمی‌تواند در وضعیت نه جنگ و نه صلح باقی بماند

یک مقام اماراتی گفته است که منطقه نمی‌تواند برای همیشه در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» باقی بماند.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، انور قرقاش، مشاور ارشد دیپلماتیک رئیس امارات گفته است که خاورمیانه نمی‌تواند برای همیشه در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» باقی بماند و افزود که ثبات منطقه و آینده مردم آن نیازمند شفافیت در دیدگاه و جهت‌گیری است.

قرقاش در پستی در ایکس نوشت که مرحله آینده نمی‌تواند بر بنیان‌های لرزان یا ترتیباتی جدا از قوانین بین‌المللی بنا شود.

او نوشت: هدف، گذار به ثبات پایدار تحت حاکمیت قوانین روشن و مشترک است. قرقاش همچنین بر اصول همزیستی مسالمت‌آمیز، احترام به حاکمیت و منطق صلح به عنوان ارکان اساسی هرگونه توافق پایدار تأکید کرد.

اظهارات او در حالی مطرح می‌شود که منطقه همچنان با تنش‌های مداوم به دلیل تجاوزات و کارشکنی آمریکا در مذاکرات دست و پنجه نرم می‌کند و تلاش‌های دیپلماتیک برای بازگشت به تفاهم‌نامه هنوز حل نشده و هر دو طرف نسبت به بازگشت احتمالی به رویارویی هشدار می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    8 0
    موش کثیف یادش رفته چه رجزهایی برای ایران میخوند و تهدید نظامی میکردو جزایر سه گانه را سرزمین امارات معرفی میکرد ! خودم میام امارات ...دارم واست انتر صهیون !
    • IR ۱۸:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
      2 0
      امارات متحده عبری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • IR ۱۸:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
      0 2
      شعار زیاد داده شده . شعار نده . همین الان بلیط بخر برو امارات ! زمینی و هوایی بازه همین الان
    • IR ۲۰:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
      0 0
      ترور این عنتر از ترور ترامپ واجب تره. باید همن روز که اومد تهران با سم وویچوک ترتیبش داده میشد. متاسفانه ما در ترور این پست فطرت ها حتی از دهه اول انقلاب عقبتریم.
  • محمود IR ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    7 0
    خود شما نکبتها پای ترامپ ادمکش را به منطقه باز کردید هرکس خربزه خورد باید پای لرزش هم بنشیند
  • IR ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    4 0
    چهل هشت سال ،خفه خون گرفته بودن تا ی چند ماه بهشون فشار اومد ،اونم کنترل شد ،صدای نحسشون دراومده
  • IR ۱۴:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    1 0
    منظورش اینه... به ایران حمله کنید
    • IR ۱۷:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
      2 0
      غلط زیادی کرده مردک حال به هم زن نوکر صهیونیسم.
  • IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    3 0
    این آشی است که شما پخته اید ،کسی که باد می‌کارد طوفان درو می‌کند!،آنقدر احمق هستید که این چیزها را نمی فهمید!.
  • علی IR ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    1 0
    کثیف تر از امارات وجود ندارد .دارد آمریکا را هل میدهد به جنگ باایران دوباره
  • IR ۰۶:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۱
    0 0
    چرا امارات را توی جنگ نگرفتیم گرفتنش که از بحرین راحت تر است ،انها آمدند خاک بگیرند پس ماهم عوضش می توانستیم خاک بگیریم .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس