کد خبر 1831815
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۵
آخرین وضعیت مسمومان مشروبات الکلی در نیشابور

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بهبود وضعیت بیشتر بیماران مسموم‌شده مصرف مشروبات الکلی در نیشابور خبر داد.

به گزارش مشرق، منصور شکیبا درباره آخرین وضعیت مسمومان استفاده مشروبات الکلی نیشابور، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات موجود، در این حادثه ۱۳ نفر دچار مسمومیت شدند که یک نفر جان خود را از دست داد و ۱۲ نفر برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان مراجعه کردند.

وی افزود: از این تعداد، پنج بیمار برای ادامه روند درمان به مشهد منتقل شدند که وضعیت چهار نفر از آن‌ها مساعد است و امروز ترخیص شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: یک بیمار که شرایط نامساعدتری دارد نیز تحت اقدامات درمانی قرار گرفته و فرآیند دیالیز وی در حال انجام است. پیش‌بینی می‌شود این بیمار نیز طی روزهای آینده از بیمارستان ترخیص شود.

شکیبا تأکید کرد: پس از فوت یک نفر در این حادثه، مورد فوتی دیگری گزارش نشده و وضعیت عمومی بیماران تحت درمان پایدار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    2 0
    خوب....الان باید برا این جماعت دل سوزوند ؟؟؟!!!
  • IR ۱۳:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    1 0
    خاک براون سرشون!
  • IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    0 0
    مسکرات حرام هستند . وای بر شما ، حرام الهی را انجام میدهید و ترسی از روز حساب الهی ندارید !
  • IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
    0 0
    اینهمه نوشیدنی های طیب و حلال خدا مقدر فرموده چرا دنبال حرام خدا می روید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس