کد خبر 1829889
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۲
نفتالی بنت: قطر خطرناک‌تر از ایران است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی ادعا کرد برای این رژیم، قطر «خطرناک‌تر» از ایران است.

به گزارش مشرق، نفتالی بنت، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه در مصاحبه‌ای با کانال ۱۲ این رژیم مدعی شد: همه می‌دانند که ایران می‌خواهد اسرائیل را نابود کند اما قطر خطرناک‌تر است زیرا تروریست‌ها را در هفتم اکتبر تامین مالی کرد.

این مقام سابق صهیونیستی با اشاره به رسانه الجزیره مستقر در دوحه، پایتخت قطر که رژیم اشغالگر بخشی از خبرنگاران آن را در دوره‌های مختلف به قتل رسانده است، ادعا کرد: قطر، الجزیره را اداره می‌کند که سمی‌ترین سرطانی است که به ما آسیب می‌رساند. قطر به مکان‌های نفوذ در دانشگاه‌های آمریکا دسترسی دارد و از همه مهمتر، به مقدس‌ترین مکان برای امنیت اسرائیل یعنی دفتر نخست‌وزیر اسرائیل، دسترسی دارد.

بنت در ادامه ادعاهای خود افزود: قطر علیه ما عمل می‌کند و ما را از درون مسموم می‌کند. اسرائیل، قطر را به عنوان یک کشور دشمن تعریف نمی‌کند. بنابراین، طبق قانون امروز، هر کسی می‌تواند برای قطر کار کند و شما می‌توانید مامور قطر باشید.

وی افزود: قسم می‌خورم در کابینه بعدی، ما قطر را به عنوان یک دشمن تعریف خواهیم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • ی د IR ۲۳:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۰
    1 1
    نقطه ضعف آمریکا اسرائیل است.
  • .... IR ۰۵:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۱
    2 0
    عشق میکنم.یه جور بی شرف بودن خودشون با منطق و دلیل اثبات می‌کنند و دنبال دشمن و حریف بعدی برای کشور گشایی هستند که خوک به نجس بودن آنها باید لنگ بندازه
  • IR ۰۸:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۱
    3 1
    کم کم شروع کردند به پیش روی. حالا که فکر میکنن ایران رو ضعیف کردن، میرن سراغ قطر و بقیه کشورهای منطقه.
  • IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۱
    1 0
    تو رو خدا یه تحلیل گفتمان انتقادی از مسئولین صهیونیست کنید به چی می رسید؟ ایدئولوژی =تخریب و نابودی بشریت ، جامعه شناسی =فقط ما، تخریب و نابودی بشریت، روانشناسی =فقط خودمون، تخریب و نابودی بشریت در جنگ جهانی اول و دوم هم همینطور موذی و مخرب بودند منتها خوردند به پُست هیتلر ... بعیده کلان گزاره ای غیر از فتنه، غیر از دشمن از دهان اینها بشنوید . لعنت بر پهلوی شاه حماریه و جماعت حماریه اپوزیسیون
  • IR ۱۳:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۱
    0 1
    اگر نصف بیشتر جهان که ضد صهیون ها هستند اقدام اساسی و جدی در برابر این لابی ربایی خطرناک سایکوپات نکنند زمین رو به عصر یخبندان و انقراض می رسونند. انقدر صهیون ها فاسد شدند که راه نجاتی ندارن. فاسد شدند. کاملا محرزه. فساد بزرگی که راهی جز نابودی خودشون ندارن. ویروس های کشنده هم همینند به یه مرحله تخریب حداکثری می رسند بعد محو میشن.
  • DE ۲۰:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۱
    0 1
    بهتر نیست کیسه زباله ایی به اسم اسقاتیل به همانجا که هزاران سال قبل بوده بشکل سفارشی پس فرستاده بشه. مال خوب بیخ ریش صاحبش! علت العلل ریشه ناامنی منطقه برای همیشه رفع میشه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس