رکوردشکنی نابغه کشتی روسیه با نهمین قهرمانی/ رکورد گاتسالوف شکسته شد

کشتی‌گیر ۳۱ ساله روسی، با پیروزی در وزن ۶۱ کیلوگرم مسابقات قهرمانی کشتی آزاد روسیه، برای نهمین بار به عنوان قهرمانی دست یافت و رکورد هشت قهرمانی حاجی‌مراد گاتسالوف (سرمربی فعلی تیم ملی روسیه) را شکست.

به گزارش مشرق، زائور اوگویف کشتی‌گیر ۳۱ ساله روسی با پیروزی در وزن ۶۱ کیلوگرم مسابقات قهرمانی کشتی آزاد روسیه در مسکو، برای نهمین بار به عنوان قهرمانی این مسابقات دست یافت. او در دیدار نهایی، رامیز گامزاتوف را شکست داد و با این پیروزی، رکورد هشت قهرمانی حاجی‌مراد گاتسالوف سرمربی فعلی تیم ملی روسیه را پشت سر گذاشت.

اوگویف که سابقه قهرمانی در المپیک توکیو، سه دوره قهرمانی جهان (۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۵) و دو دوره قهرمانی اروپا (۲۰۲۵ و ۲۰۲۶) را دارد، با این موفقیت، جایگاه خود را به عنوان یکی از بزرگ‌ترین کشتی‌گیران تاریخ روسیه تثبیت کرد.

سعدالله‌یف: دو تا سه هفته دیگر به تشک بازمی‌گردم

در خبری دیگر، عبدالرشید سعدالله‌یف، قهرمان دو دوره المپیک، در ویدئویی که فدراسیون کشتی روسیه منتشر کرد، درباره وضعیت خود پس از مصدومیت در مسابقات RAF گفت: همه چیز عالی است، روند بهبودی به خوبی پیش می‌رود. ان‌شاءالله در دو تا سه هفته دیگر به تشک بازمی‌گردم.

سعدالله‌یف همچنین گفت که گاتسالوف به او فرصت حضور در مسابقات جهانی را خواهد داد و تاکید کرد که مصدومیت او عمدی نبوده و بخشی از زندگی ورزشی است.

مسابقات جهانی کشتی ۲۰۲۶ از شنبه ۲ آبان در آستانه (قزاقستان) برگزار خواهد شد.

سعدالله‌یف که ۳۰ سال دارد، دو دوره قهرمان المپیک، شش دوره قهرمان جهان و شش دوره قهرمان اروپا است. او امیدوار است که با بازگشت به موقع، بتواند در این مسابقات شرکت کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس