حمله پهپادی و شنیده شدن صدای آژیر خطر و انفجار در کویت

ارتش کویت اعلام کرد که بار دیگر هدف حمله پهپادی قرار گرفته و صدای آژیر خطر در این کشور به صدا درآمده است.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، ارتش کویت اعلام کرد که سامانه های پدافند هوایی این کشور در حال مقابله با دور جدید حملات پهپادی از سوی ایران هستند.

رسانه ها گزارش دادند که آژیر خطر در کویت پس از حملات پهپادی به این کشور بار دیگر به صدا درآمده و صدای چند انفجار هم شنیده شده است.

هنوز جزئیات بیشتری درباره میزان خسارت های احتمالی این حمله منتشر نشده است.

ارتش کویت همچنین بامداد امروز پنجشنبه ادعا کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور در حال مقابله با حملات پهپادی هستند که به ادعای مقامات کویتی، منشأ آن ایران بوده است.

شبکه العربیه اعلام کرد که ارتش کویت در بیانیه‌ای اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور در حال مقابله با حملات پهپادی هستند.

در این بیانیه ادعا شده است که منشأ این پهپادها ایران بوده و عملیات رهگیری و مقابله با آن‌ها ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۶:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۵
    0 0
    سرام مزدور و شیخک های کشورک کویت را بکشید. مسولان کاخ های این شیخک های یک تنی را نابود کنید.
  • IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۶
    0 0
    دشمن داره زیر ساخت ها میزنه زير ساخت های منطقه رابزنید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس