به گزارش مشرق، غلامحسین کریمی، اظهار کرد: بامداد امروز پنجشنبه به دنبال حمله جنایتکارانه دشمن آمریکایی به یکی از نقاط مسیر ریلی تهران-مشهد حرکت قطارهای مسافری در این مسیر با وقفه مواجه شده است.
وی درباره توقف حرکت قطارها در مشهد، ادامه داد: تیمهای فنی و عملیاتی راهآهن بلافاصله به محل اعزام شده و عملیات بازسازی محل آسیبدیده در دست اقدام است و تلاش می شود در کمترین زمان ممکن این مسیر ترمیم شود. همچنین برنامهریزی لازم برای جابجایی مسافران قطارهای متوقف شده در این مسیر از طریق ناوگان مسافربری جادهای به مشهد انجام شده است.
معاون مسافری راه آهن کشور اضافه کرد: مسافران برای کسب اطلاعات بیشتر از آخرین وضعیت اعزام قطارها در این مسیر از سامانه صدای مسافر راه آهن با شماره تلفن ۰۲۱۵۱۴۹ اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنند.
همچنین مدیر راهآهن تربت حیدریه در تشریح آخرین وضعیت مسافران و قطارها در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: نخستین قطار مسافری تهران-مشهد در ایستگاه تربتحیدریه متوقف شد و مسافران که حدود ۳۵۰ نفر بودند با اتوبوس به مشهد منتقل شدهاند. همچنین پیشبینی جابجایی مسافران قطار دوم نیز شده است که در مجموع در حدود ۷۰۰ مسافر با اتوبوس از ایستگاه تربت حیدریه به مشهد مقدس اعزام میشوند.
وی درباره میزان خسارت وارد شده بیان کرد: برآورد دقیق خسارت پل هنوز مشخص نیست و این موضوع در اختیار ادارهکل راهآهن خراسان است، ما فقط وظیفه مدیریت وضعیت مسافران را داریم و اعلام زمان بازگشایی مسیر بر عهده کارشناسان فنی است.
وی اعلام کرد که هیچ قطاری کنسل نشده است و در بعدازظهر قطار تهران طبق برنامه به سمت مقصد اعزام خواهد شد.




