کد خبر 1823349
تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۵
همه ایستگاه‌های مترو برای عزیمت به مصلی فعال است

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران گفت: ایستگاه مصلی صرفاً برای پیاده شدن مسافرانی فعال است که قصد حضور در مراسم وداع را دارند.

به گزارش مشرق، هادی زند، مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: با توجه به پایان مراسم اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و آغاز خروج نمازگزاران و زائران از مصلای تهران، از شهروندان گرامی درخواست می‌شود برای انجام سفر با مترو، از ایستگاه‌های شهید بهشتی، شهید مفتح، سهروردی و میرزای شیرازی استفاده کنند.

وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر، ایستگاه مصلی صرفاً برای پیاده شدن مسافرانی فعال است که قصد حضور در مراسم وداع را دارند و تا اطلاع ثانوی، پذیرش مسافر برای سوار شدن در این ایستگاه انجام نمی‌شود.

زند از مسافران خواست با حفظ آرامش، رعایت نظم و توجه به راهنمایی‌های کارکنان مترو، در مدیریت بهتر تردد و ارائه خدمات ایمن همکاری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۵:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
    0 0
    ساعت ۵/۵ صبح از منزل در جنوب تهران راه افتادم که به مراسم نماز ساعت ۸ یه مصلی برسم اما متاسفانه بعلت بی برنامگی مدیران خط ۱ مترو بهمراه چند هزار نفری که بنده شاهد بودم نتوانستیم به این مراسم برسیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس