کد خبر 1821253
تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۵
دیدار ایران و مصر در سینماها اکران نمی‌شود

با وجود استقبال مخاطبان از پخش مسابقات تیم ملی فوتبال در سالن‌های سینما، دیدار سوم ایران برابر مصر به دلیل تعطیلی سینماها روی پرده نخواهد رفت.

به گزارش مشرق، دیدار تیم ملی ایران با بلژیک که شامگاه ۳۱ خردادماه برگزار شد با استقبال بیش از ۳۳ هزار نفر در سالن‌های سینمایی شهرهای مختلف کشور همراه بود و پیش بینی می‌شد که مسابقه سوم هم با همین شرایط پخش شود اما به دلیل تعطیلی سینماها همزمان با عزاداری‌های دهه اول محرم، مسابقه بین ایران و مصر که ساعت ۶:۳۰ صبح شنبه، ششم تیرماه برگزار می‌شود، در سینماها پخش نخواهد شد.

با این حال طبق پیگیری ها، در صورت صعود تیم فوتبال ایران به دور دوم، مسابقات بعدی در سینماها پخش خواهند شد و همچنین گفته می‌شود که احتمالا سینما داران می‌توانند مسابقات کشورهای دیگر را که هر شب قبل از بامداد برگزار می‌شوند پخش کنند.

این درخواستی بود که برخی از سینماگران پیش از شروع مسابقات جام جهانی مطرح کرده بودند تا علاوه بر مسابقات تیم ایران، بازی‌های کشورهای پرطرفدار دیگر مثل آرژانتین، برزیل، فرانسه و انگلستان هم امکان پخش در سالن‌های سینما را داشته باشند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس